Ahojte, chcela by som aby ste sem napisaly vsetko co viete o permanentnom make-up.Ci je to bolestive, kolko asi tak stoji, ake ma vyhody a nevyhody, ci je kvalitny a tak.Dakujem
Permanentny make-up
Dobrý deň, musím sa zasmiať nad niektorými správami, od najväčších "odborníčiek" na tetovanie PMU, ktoré tu vypisujú negatívne správy :) Ďakujem všetkým tým, ktorým sa moja práca páči a podporujú môj projekt, kde pomáham ženám s rakovinou, aby aj ony boli stále upravené, aby sa cítili dobre v spoločnosti. Pozdravujem tiež všetky "hejterky" a odkazujem im, že ja si tu nemusím naháňať žiadne kšefty, nie som žiadna chuderka, ktorá skončila na zľavomatoch, aby ponúkala svoje služby za 40-50€, pretože nemá zákazníkov, len škoda, že sa nezobrazujú IP adresy, aby ste pochopili, že tie správy pochádzajú od reálnych žien. Som si vedomá, že profesionalita a úspech prinášajú so sebou aj závisť i dehonestovanie mojej tvrdej práce. Ja sa za svoju prácu nehanbím (narozdiel od mnohých tu), preto zverejňujem tisíce svojich fotografií a videí! To, že sa niekomu nepáčia niektoré moje fotky, je mi úplne jedno, lebo ani mne sa niektoré nepáčia, ale treba rešpektovať ženu, ktorá to tak chce a je dôležité, že jej samej sa to tak páči. PS: pozdravujem všetkých odborníkov/čky za také aj onaké správy. NEZABÚDAJTE VŠAK NA KARMU! :) Veronika Kocianová, profesionálna kozmetička a odborníčka na tetovanie permanentného make-upu a medicínskeho tetovania (vitiligo, jazvy, areoly - prsné dvorce)
prvy krat mi obocie tetovala mladucka kozmeticka, ktora prave cerstvo absolvovala kurz. Odviedla perfektnu pracu, po par rokoch som chcela obcerstvit, ona uz davno v tom salone nepracovala, ale nemala som ziadny problem, pretetovali mi tvar, ktory ona vytvorila, a tak to ide stale. A obcerstvit obocie a linky raz za 3-4 roky si davam rozne, jedinu podmienku mam, aky ta, co mi to robi, mala sama premanentny make-up
ODKAZ PRE KLAUDIU33:
Veroniku Kocianovu poznam osobne a komunikujem s nou... ona tu pod cudzimi nickmi nepise, pisu tu zeny, ktore su jej zakaznickami, alebo sa o nej a jej praci dozvedeli akoukolvek formou... neviem si predstavit nikoho ineho pre tuto pracu ako Veroniku! ma velku zlomenost pre ludi a robi ju preto, aby pomohla zenam, ktore bojuju s rakovinou byt este krajsimi, lebo aj tieto zeny su krasne! ma velke, krasne srdce a nie je to len skvela doktorka, ale clovek s velkym C! kazdemu ju z celeho svojho srdca vrelo a vrucne odporucam! vdaka Bohu za nu!
a co ma malo zakaznikov, ked jej tu stale ista osoba pod roznymi nickmi dava neunavne dobre referencie???
Baby chcela by som vam vrelo odporucit studio Veroniky Kocianovej, ktora sa zaobera tetovanim pernamentneho make upu. Cestovala som az z daleka navstivit prave ju a som velmi spokojna, tak nevahajte :-)
Permanentný make-up jedine u pani Veroniky Kocianovej. Maximálna spokojnosť a veľmi príjemné prostredie
Ak sa rozhodnete pre tetovanie permanentného make-upu, vyberajte veľmi zodpovedne kozmetičku! Neverte na milé slová a stiahnuté fotky z netu, verte svojím očiam, ktorými si pozrite skutočnú odbornú prácu, ktorú by vám mala každá kozmetička ukázať. Ak žiadnu nemá, nedávajte sa tetovať v takom salóne...Veronika Kocianová je TOP odborníčka s dlhoročnými skúsenosťami, tisícami vlastných fotografií a videí. Vyhľadávajú ju ľudia z celého slovenska a zahraničia, cestujú za ňou stovky kilometrov, má aj medzinárodné úspechy a ocenenia z Rakúska, Nemecka, Kanady! Stačí si zadať do vyhľadávača meno: Veronika Kocianová 0907588767
Veronika Kocianová je naozaj veľmi profesionálna, šikovná...hovorím z vlastnej skúsenosti... svoju prácu robí vynikajúco a veľmi snaživo. Som s jej prácou veľmi spokojná a určite ju odporúčam svojej rodine, blízkym aj známym. Vie proste ako má permanentný make-up vypadať :) ....Ďakujem
Odporučujem Vás na skvelé tetovanie permanentného make-upu obočia a očných liniek u Veroniky Kocianovej. Je proste vo svojom odbore najlepšia