Moderne pekne meno pre dietatko

catherin

Buduca mamicka, ze by si bola obdivovatelka Angeliny J. S nou sa spaja Lara, Zara a mne sa tieto mena tiez strasne pacia, tiez som ich mala na mysli pri dievcatku. ale bol to chlapec-takze Samko!

lea

prisposobit meno priezvisku sa mi moc nepozdava. moje priezvisko znie samo o sebe hrozne a to mam vyberat este aj meno, co sa k tomu hodi??? cakame babetko a zatial mame vybrate mena Klaudia,Lea a Dominik a co sa tyka prezyvania v detstve myslim, ze kto chce prezyvku si najde bez ohladu na meno

viva viva

pre katy 98: Lucka má 8 a Katka má 6,5.....aj tak si myslím, že majú pekné mená a dala by som ich aj teraz....tieto sa neotrepú :-)))

zuzka jur

Ahojky ja mám doma Simonku/10/a Lenku/4/.Chlapčenské sa mi páčia Lukáš,Tomáš.Naša Lenka mala byť Ninka,ale keď som ju zbadala bola Lenka!

buducamamicka524

ahojky vsetci.uz mame dcerku :)vola sa miska :) ja som najprv chcela laura,lara,zara a podobne ale rozhodla som sa na koniec aj s manzelom ze dame michaela ..a zatial nelutujeme

paulis

ked raz budem mať dceru bude sa volať uričte Paula,..krasne meno,..paulínka,.paulína, nedá sa to škaredo povedať, a nemá to ani žiadnu skratku,.ktorá sa mi nepáči moc, ked meno skracuje na Kika, Nika, a tak,..takže tak mj nazor.