Moderne pekne meno pre dietatko

jarka a timi

Ahojte. Tak ja mám 3-ročného TIMOTEJA. No a v júni čakáme druhé babo.Ak to bude dievča určite bude Tamara alebo Laura no ale pre chlapca zatiaľ žiadne meno nemáme vybraté.Aj tu som už všetky príspevky prečítala a nič ma neoslovilo

mortishia2

Moja dvojrocna dcerka sa vola Liliana, volame ju vselijako, Lilianka, Lily, Lilik, Lilusik :-)
Radili mi nech ju pomenujem Lillien, je to pekne, ale chcela som aby to bola slovanska verzia mena.

Teraz cakame druhe, chcela som chlapca s menom Leonard / hovorovo Leon, Leo, Lenny, ale nakoniec to bude asi druha slecna. Asi dame Karin, ale este uvazujem aj ine prichadzaju do uvahy

afaf

ahojte vsetky mamicky a buduce mamicky:)zaciatkom aprila rodim a cakame dievcatko.
velmi sa mi paci meno Dorotka...
ak by bol chlapec, bol by Janik, jakub alebo domino...
neuznavam priliv americkych mien...

bianca

Natan je pekne meno len nie pre Slovenske priezviska... ale je to vec vkusu.... Moja mamka raz povedala peknu vetu kazda zena ked porodi ma právo si dat pre dieta meno ake len chce.. a nikto jej nemoze radit..

bianca

ahojte .. mne sa pacia mena Vanesa aj ked uz je dost pouzivane.. Markus je krásne nemecke meno ked som raz jedneho nemca pocula kricat Markus zamilovala som sa do toho mena..jedna rada pre mamincky skuste si nahlas povedat meno ktore chcete dat babatku.. velmi to pomaha pri vybere.. a niekte som citala ze aj prvy pohlad na babatko vas vie presvedcit ze to meno je naozaj správne takže vybrat viac mien ... Lea- je krásne meno .. mne sa osobne páci aj Ria meno len tie vložky ma odradzaju od mena :-) Lujza je tiez pekne meno..

sofijka

Nasa dcerka sa vola Sofia Shanaz.. cheli sme jej dat meno Sara alebo Zara ale uz take mame v rodine tak sme vybrali Sofia a Shanaz pacili sa nam obidve mena a nevedeli sme sa rozhodnut ktore jej dame tak sme jej dali obidve...