aHOJTE vsetci.Viem ze tychto tém o menach tu bolo viac nez dost ale chcela by som sa vas opytat ake meno by ste dali vasmu dietatu..prosim skor moderne a neotrepane..ale to uz je na vas :)dakujem
Moderne pekne meno pre dietatko
Mne sa páčia nezvyčajné mená, nie klasika ako Peter, Lucia, Miška... sú na každom kroku... Možno to vyplýva aj z mojej osobnosti ale to je teraz nepodstatné.
Podľa mňa by si sa mala popozerať po nejakých stránkach, ktoré charakterizujú konkrétne mená - ich povahové vlastnosti a podobne. Pretože tým, že dáš dieťatku meno, ovplyvníš tým celý jeho život. Ja sa volám Lívia a opis človeka nesúceho takéto meno sedí na mňa na 100% :)
moderne? uprimne...mena ako rebecca, sarah a neviem ake este sa mi teda vobec nepacia..
skor slovenske ako Hanka, Michal, Adam...
tak to vyzera ze o chvilu bude na kazdom rohu Mellisa, Lilien a Marko...
pre chlapca Oliver, Adrián, Matúš a pre dievčatko Kristínka, Anetka, Paulínka.
liliana,melissa
Co poviete na meno Vanesska?? kedy ma meniny??vie niekto??
no tak napríklad ja som Tánička a som so svojim meno velmi spokojná ale mne sa velmi pači meno Emma a Margaréta ..pre chlapca Adam, Filip, Richard, Kristián
Ja si myslím,že aj zahranične,alebo netradične mená idú k našim slovenským priezviskám.Ja mam dcerku a dali sme jej meno Sofia .s jej(našim) priezviskom to znie dobre a normálne!teraz čakame druhý prírastok do rodiny a ak to bude dievčatko tak ja chcem Lilien!Naozaj si myslím,že toto meno k nášmu priezvisku sekne a neznie blbo!ja vždy ked mam vybraté mená si ich hovorím aj s priezviskom a ked mi to nesedí hladam iné meno.
pre chlapca:Matyas,Tomas
a dievcatko:Sandra
my máme doma Filipka pekné meno je Markus,Matyas na nervy mi už ide Samo a Saša tieto mená sú na každom kroku