Moderne pekne meno pre dietatko

manina

Ahojte baby no ja mám tiež nezvycajne meno pre dcerku vola sa Rosie to sa mi strasne pacilo aj manzelovy a syn sa vola daniel ale volame ho Dani a sme spokojny

misel535

No mi ako rodina mame dceru Cynthiu a chlapcek to meno este nemame vybrate ... a prave preto ze som ja Jana tak mozno ze by som chcela neake take meno co by ladilo z jana lebo moj muz je Ctibor tak sme dali Cynthia ...No a kedze som ucitelka tak mozno by som dala take meno ktore vobec na nasej skole nieje !

elonedelka

Niektory sa pitate ake meno dat babetku .. no mi sme dlho nad tym uvazovali prave preto ze moj muz je zo zahranicia tak asi preto chcel zahranicne mena nap. ako : ulrika , michele ,Darius , stephany , richardo ... ale najviac chcel Richardo (ričardo ), Darius a michele ... No a babu chcel Ninu ,sofiu , nelu , ulriku , stephany , Mellisa ,, Mia a Szelana .. A na koniec mame 2 deticky a 3 cakam .: dievcatko : Nina .... chlapec: Richardo a Cakame Dariusa.... heh dufam ze som pomohla tymi menami

KisinQa

Takže ajja patrim k tím buducim mamičkám ktorým sa veľmi tradičné slovenské mená ktoré sa vyskytujú na každom kroku nepáčia.

synovi by som dala meno Matyas alebo Thomas

A dcére: Kira, Tiffany, Džuly.

xenidlo

Pre tych co chcu dat zahranicne mena, objavila som menne kalendare krajin na stranke www.calendar.sk
Ak chcete mat viac slovenskych mien, aj tych co sa v kalendaroch nevytlacaju ale predsa tam su tak na Wikipedii je celkom dost dobry zoznam: sk.wikipedia.org

len ci je naozaj oficialny... su tam aj niektore mena co zneju zahranicne, tym padom sa niektorym vyriesi otazka menin.

Habibi 27

Ja sa bolám Vierka, môj manžel je Stanislav, syn sa volá Jakub a dcéra Andrea. To čo som tu čítala za mená ? Síce je to každého osobná vec, ale dostať niektoré meno z tých čo som tu čítala, tak sa radšej nechcem narodiť. Veď by som si myslela, že keď mi rodičia vyberali meno, boli na mňa naštvaný. Neviem prečo by malo trpeť dieťa za rodičovský IMAGE.