strasne sa hambim ale stala sa taka vec... s priatelom sme sa navzajom provokovali a vytocil ma a asi som neodhdla svoju silu a pestou som mu udrela no po jeho muznosti. vtedy sa mi obratil zivot na ruby. on stihol z posledneho dychu povedat ze som p*** a zavlil sa na postel chvilu lapal po dychu potom sa roztriasol zacal vzdychat a plakat. ked sa po pol hodine postavil chodil iba so strasnym seba zaprenim. parkrat vracal a cikal samu krv. siel do nemocnice k lekarovi ten mu len dal inekciu proti bolesti. dnes sa mu bolesti zasa vratili...
bojim sa co mu moze byt??? ake moze mat moja blbost nasledky prosiiim poooomoooc!!!
udrel vas uz niekto po guliach tak ze ste vracali??
muzsky pohlavny organ nieje chraneny ako zensky.my zeny ho mame v tele.muzsky je vonku.ale je velmi citlivy.moze mat komplikacie na cely zivot.a ked bude v poriadku tak dakuj bohu.co si urobila bolo nechtiac.lenze to nikoho nezaujima...
Totok co je za tema? Sak ked mu rozfasirujes vajca cim ta bude ..... nato nemyslis?
ja dufam ze mas 15 rockov, lebo dospela zena si snad vybavuje "ucty" inak
UZ LEN NAZOV TEJTO TEMY SVEDCI O UROVNI AUTORA DA SA TO NAPISAT AJ SLUSNEJSIE A TVOJHO PRIATELA LUTUJEM ....
nech beží k urológovi minimálne,môže to mať dosť vážne následky,hlavne ak močí krv a zvracia,ale dúfam,že mu to prejde,je to mužov najcitlivejší orgán,tak nabudúce opatrnejšie=(
inak to by aj mna zaujimalo ci ste este spolu a ako to teraz tvoj priatel berie, ci sa na teba hneva
kazdy ma na to svoj nazor.. mne sa to uz tie kolko krat stalo, sice urcite nie az tak silno..ved to prejde a bude zas dobre.
a toto sa nehnevajte,to je dobra debilina ze ked sa s niekym blaznim,tak mu dam pastou do vajec,a akoze som nechcela...keby to urobim mojmu neviem....muzi su na toto moc citlivy
no ale kazdy tu do nej huci,ze to sa nerobi a tak,ale uz sa stalo,takze to je jedno,teraz potrebuje radu a mozno psychicku podporu,ze to bude dobre..
tak niekedy sa stane, ze ked jeden toho druheho nejako veelmi vytoci,tak ho chce zranit na tom najzranitelnejsom mieste..niekedy umyselne,niekedy nechtiac,vsetko je mozne..