strasne sa hambim ale stala sa taka vec... s priatelom sme sa navzajom provokovali a vytocil ma a asi som neodhdla svoju silu a pestou som mu udrela no po jeho muznosti. vtedy sa mi obratil zivot na ruby. on stihol z posledneho dychu povedat ze som p*** a zavlil sa na postel chvilu lapal po dychu potom sa roztriasol zacal vzdychat a plakat. ked sa po pol hodine postavil chodil iba so strasnym seba zaprenim. parkrat vracal a cikal samu krv. siel do nemocnice k lekarovi ten mu len dal inekciu proti bolesti. dnes sa mu bolesti zasa vratili...
bojim sa co mu moze byt??? ake moze mat moja blbost nasledky prosiiim poooomoooc!!!
udrel vas uz niekto po guliach tak ze ste vracali??
to ste vsetci taki vyuceni psychologovia, ked tu pisete, co sa smie robit a co nie?! ved ona vravi,ze to nebolo umyselne a ze ju to mrzi. urcite sa to stalo aj vam,len si to nepriznate a radsej druhych budete osocovat za to!
aj my sa tak zo srandy bijeme, hrame, steklime. a stat sa moze vselico, dopredu to nik nemoze predvidat predsa! a neprosila o radu, co nema robit priatelovi, neviete citat?
nestastna23--k tvojej teme teda.s takym niecim som sa nestretla este. ale mal by si to stale sledovat,navstevovat lekara a neskor sa uvidi.teraz je priskoro hovorit,ci to bude mat nejake nasledky..neboj,zahoji sa to.. a ako je to medzi vami? ste stale spolu?uz sa nehneva?
a aku pomoc tu cakas?my svojich partnerov nepastujeme do guliek...my taketo skusenosti nemame,ked zvracal a cural krv,jednoznacne estenraz k lekarovi!!!a nebi ho uz...to sa nerobi!
lebo naozaj nemam nic lepsie na praci ako si vymslat dalsie problemy...
ked mi nechces pomoct tak sa zdrz komentara.
u lekara uz bol a dal mu iba inekciu!!!
znova opakujem nebolo to naschval.
mi sme si to uz vysriesli to neni vasa starost ja sa iba bojim nasledkou a rada by som dostala pomoc...
podla mna trepes a vsetci ti to tu zeru nevymyslaj si otrasna tema
NECH MASTI K LEKAROVI...TY SI NORMALNA?KEBY TI DA ON PASTOU DO šušure.
ty si teda dobra truba...toto sa robi priatelovi?