pre dievcatko laura alebo diana?

ssssssss

Didina. Krasne, nie? Treba mysliet na to, ze kazdy decko bude volat prezyvkou, skratkou, nepoznam ziadnu Dianu, ktoru by Dianou aj volali. A mala Larvicka.

kia32

Zabudla som napísať to hlavné - daj Dianu, je to prekrásne meno a je to aj bohyňa lovu,skrátka meno pre bohyňu!

kia32

Mne sa páčia obidve mená rovnako,Diana dokonca od mala. Mám dve dcérky dvojičky a kým sa narodili,tak som sa trápila s menami,tiež sa mi teda pozdávala Laura,ale Dianu som nemohla dať,lebo moja kamoška,kt.ma veľmi sklamala má sestru Dianu.. Tak som presne na operačnom stole strelila Laura a Sandra,ale sú to momentálne ozaj frekventované mená.Ale sedia k priezvisku,ktoré je dosť dlhé
Ten popis mena Laura na moju dcéru dosť sedí... A to má ešte len 3 a najviac jej pristane zelená... :) Veľa zdravíčka

vear

Ja mám spolužiačku Dianu a neter Lauru. Páčia sa mi obe mená, ale zober si to aj z toho pohľadu, že Diane sa nedá nijako škaredo povedať, iba Diana, Dianka, Didi. A Laure, hneď povedia Larva. A keď bude chodiť do školy na pravý stupeň, vieš si predstaviť aké vedia byť deti zlé a budú jej hovoriť Larva, tak aby z toho nebola potom malá sklamaná a smutná.

tinka228

keby som sa mala rozhodnúť medzi laura a diana tak radšej diana

mya 24 - je to pekné meno, ale nepáči sa mi keď niekto dá zahraničné meno a má rýdzo slovenské priezvisko. to mi vyznieva komicky. napr. noemi cibulová.

sajfina

určite dianka,alebo aj bianka je pekné a machulka u mna vedieš,ja som kristína=),ale viem,že je veľa kristín=(

ewa-

linka dole napísala, že si predstav, ako ju budú oslovovať v budúcnosti, keď bude dospelá. napr. deti: teta Laura, teta Diana. Alebo ten spomínaný riaditeľ.