ahojte.AKE by ste dali radsej meno dievcatku laura alebo diana?
pre dievcatko laura alebo diana?
... je to jedno, ak sa decku meno nepáči na matrike to radi zmenia,samozrejme treba zaplatiť
Didina. Krasne, nie? Treba mysliet na to, ze kazdy decko bude volat prezyvkou, skratkou, nepoznam ziadnu Dianu, ktoru by Dianou aj volali. A mala Larvicka.
Zabudla som napísať to hlavné - daj Dianu, je to prekrásne meno a je to aj bohyňa lovu,skrátka meno pre bohyňu!
Mne sa páčia obidve mená rovnako,Diana dokonca od mala. Mám dve dcérky dvojičky a kým sa narodili,tak som sa trápila s menami,tiež sa mi teda pozdávala Laura,ale Dianu som nemohla dať,lebo moja kamoška,kt.ma veľmi sklamala má sestru Dianu.. Tak som presne na operačnom stole strelila Laura a Sandra,ale sú to momentálne ozaj frekventované mená.Ale sedia k priezvisku,ktoré je dosť dlhé
Ten popis mena Laura na moju dcéru dosť sedí... A to má ešte len 3 a najviac jej pristane zelená... :) Veľa zdravíčka
Ja mám spolužiačku Dianu a neter Lauru. Páčia sa mi obe mená, ale zober si to aj z toho pohľadu, že Diane sa nedá nijako škaredo povedať, iba Diana, Dianka, Didi. A Laure, hneď povedia Larva. A keď bude chodiť do školy na pravý stupeň, vieš si predstaviť aké vedia byť deti zlé a budú jej hovoriť Larva, tak aby z toho nebola potom malá sklamaná a smutná.
ahoj:)no nechcem ta moc ovplyvnit ale u nas je kazda druha ciganka laura:(
keby som sa mala rozhodnúť medzi laura a diana tak radšej diana
mya 24 - je to pekné meno, ale nepáči sa mi keď niekto dá zahraničné meno a má rýdzo slovenské priezvisko. to mi vyznieva komicky. napr. noemi cibulová.
co si myslite o mene Noemi? mne sa velmi paci..
určite dianka,alebo aj bianka je pekné a machulka u mna vedieš,ja som kristína=),ale viem,že je veľa kristín=(
linka dole napísala, že si predstav, ako ju budú oslovovať v budúcnosti, keď bude dospelá. napr. deti: teta Laura, teta Diana. Alebo ten spomínaný riaditeľ.