Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre dievcatko laura alebo diana?

didulka

Ja sa volam tiez diana.Toto meno mam tak dlho,ze ked mi ho dali rodicia,este vobec nebolo ani v kalendari.Dokonca za tvrdeho socializmu s nim mali problem,nakolko ho nechceli ani na matrike zapisat do rodneho listu,lebo o takom mene ani nepoculi.ked som chodila do skoly,kazdy sa pozastavil nad mojim menom.zdalo sa im zvasne,nevsedne.asi tak po 10-tich rokoch mojej exzistencie som sa 1x stretla s niekym,kto mal take meno a zdalo sa mi to divne.neskor sa uz rozsirilo a potom ho dali aj do kalendara.takze vela rokov som bola ochudobnena o meniny.inac som s nim vcelku spokojna.

Didusa

Ahojte..aj sa volam Diana a som velmi spokojna..fakt mam vela prezyvok a peknych..nemenila by som..aj ked sa mi pacia aj ine mena, ako napr. Veronika, Melania...je to vec vkusu..

luciiannna

zjuzika:

no fakt krute-ta denisa,ja mam stastie ze na moje meno sa toho moc neda vymslet -Lucia,ale pamatam si na 4.triedu že Luca Puca ale to sa este celkom dalo..

zjuzika

no ku kazdemu menu sa vzdy neaka prezyvka prihodi, ja som bola zuzka bluzka alebo zuzula fazula..a co no a bratova frajerka je denisa,a v skole jej hovorili denisa ma maleho penisa...takisto ivko pivko... a tak dalej...

dobra vila

Hm, mne sa paci viac Laura.
Ale kedysi, ked som bola mensia, sa mi fakt pacilo meno Diana. Teraz by u mna vyhravala Laura na plnej ciare :)

Myslim, ze vyberat mena podla toho, ze juuj takto ju mozu prezyvat a takto, je povrchne az hlupne. Nechcite mi povedat, ze vy vyberate mena podla toho, ze si sadnete, vezmete do ruk kalendar, vypisete mena, co sa vam pacia a potom idete vylucovacou metodou ktore nedat, lebo na to a hento moze byt taka a onaka prezyvka, ufff :-/.
Zarucujem vam, ze na hocijake meno, sa da dat prezyvka!! A hlavne...dnes uz to nie je ani o mene. Mozu vase dieta prezyvat hocijako! Bude mat okuliare? Uz moze mat peciatku! Bude na nieco antitalent?! A tu je dalsia! Podla hocicoho... ale meno je urcite v poslednych radoch.
A ked uz, toto ju bude trapit mozno v stvrtaku v zakladke. Urcite je hlupost vyberat meno podla toho, co jej moze prischnut. Radsej nech sa jej vysmievaju z mena, ako ked uz vidim v tv novinach co sa dnes deje na tych zakladkach iba ziram... vsak tie decka sa tam nicia a tyraju...a nebojte sa, nie kvoli menu.