žienky! ako často si umývate vlasy?? ja si musím každý deň, inak mám zlý pocit zo seba.. zrejme to škodí vlasom, ale neviem inak.
každodenné umývanie vlasov
blondula......tak nic ine nezostava len si kupit zmakcovac vody :)
filtraciavody.eu
filtraciavody.eu
voda je velmi dolezita !!! ja som zase bola minule vo Wiedni tyzden a vlasy uz aj bez pouzitia balzamu boli krasne jemne a leskle :D ale co narobime,my mame tak tvrdu vodu,ze rychlovarnu kanvicu uz tyzden cistim octom a aj kyselinou citronovou a nic na ten vodny kamen nepomaha :DD
vlasom hlavne pri kazdodennom umyvani skodi ta "kvalita" vody aku mame v panelakoch. vzdy ked si umyvam vlasy na chate,a lebo u babky, na dedine, mam vlasy ovela lesklejsie a krajsie ako ked si ich umyvam doma s vodou plnou chloru a pod.
zmizol mi prispevok !!!!!!!!
ja si tiez umyvam vlasy kazdy den ! nemozem sa osprchovat a vlasy neumyt !! mam ich jemne a ziadne poskodenie som nezbadala,skor naopak !! umyvam zihlavovym samponom a kedze ich mam dlhocizne,minam na balzamy a masky :D
Suhlasim s jankou......
Aj vlasy by sa mali umyvat kazdy den.To mnozstvo prachu co sa zachytava na vlasoch si vie asi kazdy predstavit. Staci si to trochu prirovnat k cisteniu pleti....ten bordel .
to ze si vlasy clovek ummyva menej casto tak sa menej mastia je totalna blbost. ked ma raz clovek take mazove zlazy, ze s amu pokozka jednoducho tak rychlo masti, tak je uplne jednoc i si vlasy umyva tak trikrat za den alebo raz za tyzden. to ze sa niekomu vlasy prestali mastit absolutne nesuvisi s menej castym umyvanim vlasov, ale s uplne inymi vecami.
to aj pokozka na celom tele sa vam tak strasne masti ked si ju umyvate kazdy den? ci sa tiez nesprchujete kazdy den aby si pokozka "zvykla" a nemastila sa?
ja mam potvrdene, ze u mna vazne plati, ze cim castejsie si vlasy umyvam, tym sa mi viac mastia
boli casy, ked som si vlasy umyla rano a poobede som ich uz mala mastne, bolo to strasne
postupne pomalicky som predlzovala cas medzi umytiami a teraz som na to tak, ze si ich umyvam dvakrat do tyzdna a to mi staci
uz by ma ani nenapadlo umyvat si vlasy castejsie a zas sa dopracovat k mastnym
niekde som počula o takej "kúre", že si vlasy budete umývať len čistou vodou a niekto tam písal že to dotyčnému pomohlo a už sa mu/jej nemastili tak velmi vlasy.. neviem čo je na tom pravdy, ale môžte skúsiť :P a ja si umývam každý druhý-tretí deň,ale momentálne len raz za týždeň, som sa prestala mastiť :)
ja si umyvam kazdy den. Vynimocne kazdy druhy - sa tesim vtedy.
Pamätám si ako som sa sťažovala si pred rokom že ma nebaví umývať si vlasy každý tretí deň.. čo by som teraz dala za to keby v kľude si môžem aspoň každý druhý s tým, že sa nemusím báť že budem vyzerať ako s olejom na hlave.. a k tomu mám ešte riedke vlasy a keď sú mastné tak ešte redšie, trčia mi uši, proste hrôza.. ale keď si vlasy umývam ráno v predklone tak ma bolí chrbát a keb ysi umývam večer tak už okolo 6. sú už také na nič a nikam nemôžem ísť, takže radšej ráno.