žienky! ako často si umývate vlasy?? ja si musím každý deň, inak mám zlý pocit zo seba.. zrejme to škodí vlasom, ale neviem inak.
každodenné umývanie vlasov
ja si moju hrivu umyvam kazdy druhy,treti den..ako kedy :D ale ten druhy den je vzdy lepsi,prvy den po umyti mam hrivu ako lev :D a nepomahaju ziadne tuzidla ani nic :DD
ja si umyvam tak raz za tyzden a niekedy aj menej:-) vobec sa mi nemastia a mam original kucerave
áno, kým mám čo umývať....:-))
aj ja si umyvam kazdy den,aj pre dobry pocit :) nestresuj,pokial to tebe vyhovuje tak ti mozu byt rady odbornikov šumifuk :)
kazdy druhy den
a aký šampón používate? ja som prešla všetkými značkami. aj na vytvorenie objemu. strih mám dobrý. vraj:-) takže chyba je vo mne?
kazdy druhy den...
nazori odbornikov sa na tuto zalezitost dost odlisuju, niektori tvrdia, ze prehnane caste umyvanie vlasov moze byt az skodlivie a ini tvrdia opak...
tak si vyberte...
ale ja sa stravujem zdravo. proste ide o pocit. predtým som si umývala kažkdý druhý deň.. a od uritého času si neviem pomôct
no ja si tiež musím umývať vlasy každý deň, pretože mi velmi mastneju, lezie mi to dost na nervy, vyskusala som hocijake sampony, ale efekt ziadny, viem ze je to pravdepodobne spôsobene aj zlou životospravou.