nemoze sekundove lepidlo nepriaznivo posobit na organizmus ak som si s nim par krat prilepila umele nechty? tak ma to napadlo
Umele nechty - sekundove lepidlo
Ja si nechty lepím s lepidlom od značky DIVINE a nechty mi vydržia dva týždne nejaké 2-4 mi vypadnú ale neni problém to nalepiť. Ešte používam sekundové lepidlo od DAVID GLUE a nechty my držia super a neničia sa mi .
AKURAT TAK TI MOHLO POSKODIT NECHTY ALE INAK UBLIZIT TI NEMOHLO
Ja som si viackrát lepila nechty so sekundovým lepidlom a nič mi to nespravilo s nechtami neuškodilo práve naopak nechty mi spevnilo a nemalo sa len dosť skoro sa nechty odlepovali a nechty prilepené sekundovým sa dajú jednoducho dať dole nechet stačí podvážiť napr. Zoberiem nožnice a budem pomaly dávať z boku pod umelý nechet a nakoniec ho odlepim
Ahojte mozes to pouzit lebo sekundove lepidlo je vlastne to iste ako pouzit normalne lepidlo na nechty. Ale odporucam iba pouzit co najmenej krat tkz max 2 krat a ptm si kupit normalne.
Ahojte mozes to pouzit lebo sekundove lepidlo je vlastne to iste ako pouzit normalne lepidlo na nechty. Ale odporucam iba pouzit co najmenej krat tkz max 2 krat a ptm si kupit normalne.
Skodi to velmi na pecen vsetko cez necht tak ako ak cez kozu vsiakne a prenika do organizmu(do pecene) a cez necht 2x tak silno...takze neodporucam :/
Ahojte, prosim chcela by som sa spitat v umelych nechtoch je lepidla malo a preto my casto nevyjde a preto by som sa chcela spytat cim by som si mohla zalepit nechty ??? Dakujem :D
fuj to..ked si chces do ziva rozlepat kozu, tak hor sa do toho