nemoze sekundove lepidlo nepriaznivo posobit na organizmus ak som si s nim par krat prilepila umele nechty? tak ma to napadlo
Umele nechty - sekundove lepidlo
misicka: Vykašli sa na čínske lepidlá, na www.umelenechty.sk si kúp sadu na gélové nechty doma a funguj s tým, veď tie čínske srandy ti môžu zničiť nechty!
Ahojte,chcela by som sa spítať s čím by som si mohla nalepiť umele nechty,ked sa bojím že my sekundove lepidlo uškodí. Dakujem
danuska123
prosim ta ja som si akurat vcera kupila tie umele nechty, ze to vyskusam,myslela som si, ze sa to predava spolu s lepidlom,ale nebolo tam ,tak skusim to co radis ty,chcem sa spytat to ti vydrzia v kuse aj dva tyzdne aj ked s nimi vsetko robis?a este sa spytam ak by som ich chcela dat dole tak cim?dakujem
ahojte mam 13 rokov a chcem sa opytat ci mozem pouzivat lepidlo na nechty???je to cinsky vyrobok a stoji to 0,50€moze mi to dako uskodit,prosim odpovedzte mi
pdmarikapd sekundove lepidlo urcite nie. jedna vec je ze ti to znici velmi nechtiky a dalsia vec ze ti nechty so sekundovym nedrzia velmi dobre. kup si v drogerii normalne lepidlo na umele nechty.najlepsie je Nail glue 3gramove od divine .stoji okolo 2eur ale vydrzi ti aj pol roka , nenici nechty a mne vydrzia umele nechty potom aj 2 tyzdne, s tym ze mozno 1-2 mi odletia tak ich ocistim a nalepim naspat:)
hehe diky bo, ja mam po tom take trochu znicene nechty
ahoj,aj ja som to pár krát urobila a stále som tu:)a ani pleseň nebola:)
no odpovie mi niekto pls?