ahojte babiky...nevete prosim VAs kde v TN by som ju zohnala???? bola som v jednej DM-ke a pytala so msa na nu a ta predavcka sa tvarila ako keby som od nej pytala nieco neuveritelne....ak niekto bude vedet ..budem mu starsne moc vdacna..dakujem
GENERA-maska na vlasy:)
Ja si ju kupujem v Šuranoch v drogérií ABMRA..taká menšia, lacná drogéria tam ako je áčko..a potom taký väčší obchodný dom alebo čo to je a je tam aj boto a nejaký obchod s oblečením a elektro
ak mate zaujem o hociake vyrobky tejto znacky kontaktujte ma mozem vam poslat neobmedzene mnozstvo tichto vyrobkou ci uz poštou alebo kurierom
napr aj samoschnuce mydla alebo resp tie antibakterialne mydla za velmi vyhodnu cenu ci uz v porovnani s detolom su rovnako kvalitne a urcite lacnejsie :)
ak mate zaujem o hociake vyrobky tejto znacky kontaktujte ma mozem vam poslat neobmedzene mnozstvo tichto vyrobkou ci uz poštou alebo kurierom
napr aj samoschnuce mydla alebo resp tie antibakterialne mydla za velmi vyhodnu cenu ci uz v porovnani s detolom su rovnako kvalitne a urcite lacnejsie :)
ahojte....Prosiiiim zhanam tu masku genera a nedari sa mi ....vie mi niekto poradit kde by som si ju mohla kupit ....som zo ŠURIAN okres NOVÉ ZÁMKY, NITRIANSKY KRAJ. Prosiiim :(
ta maska nie je normalnych drogerkach...skor ju najdete v takych malych kde by ste v zivote nepocedali, ze take nieco mozu mat...je super...ja pouzivam tu kokosovu a mam z nej leskejsie vlasy a take lepsie celkovo...no proste, odporucam :)
trdielkoo ja ho mam a som spokojna ale mam aj zelenu generu ani neviem z cim to je.
a co vravite na genera kokosovy zabal na vlasy? mate ho niekto ? ste spokojni?
neviem skus v obycajnych drogeriach popozerat, ale vo velkych kde je vsetko mozne tu u nas skoro vsetku kozmetiku najdem od genery.