ahojte babiky...nevete prosim VAs kde v TN by som ju zohnala???? bola som v jednej DM-ke a pytala so msa na nu a ta predavcka sa tvarila ako keby som od nej pytala nieco neuveritelne....ak niekto bude vedet ..budem mu starsne moc vdacna..dakujem
GENERA-maska na vlasy:)
to to asi nie no .. nechce sa mi koli zabalu trepat niekde do ineho mesta to si radsej tych par eur priplatim cez postu.. ale dik :)
trdielko mam tu akurat nitrianske Pravno aj Nitrianske rudno ale nitra tu nieje napisana nemas nieco blizsie lebo strasne vela miest je tu vypisanych, ja ju pouzivam uz dost dlho a je super ale v DM-ke ju nemaju
pipia22 : Som z nitry :) mozes mi poradit? :)
trdielko ja ju kupujem v drogerii povedz mi odkial si a hned ti poviem kde to najdes.mam letak kde vsade je ta predajna u nas sa vola u fecka, a takm maju aj kokosovu, teraz som si kupila zelenu myslim ze za 2.50€
Ahojte zhanam tuto masku neviete kde sa da objednat? skusal som na mimibazar ale tam mi nikto neodpisuje..
ja som dnes zhanala masku Genera ale vobec som ju nikde nenasla. tak som si kupila v kadernictve VLASOVY BALZAM LATTE od firmy professional PULS tak som zvedava, ze aka bude, inac super cela 1kilo za 5 eur:)
Masky Genera k odberu -odkaz odstránený-
Ahojte holky, tak zabaly GENERA mam uz doma, aj sampony, aj mydla z tejto kozmetiky, kludne mi napiste maila, poslem vam aj foto vyrobkov.
maska je velmi dobra, poznam ju aj ja
a aká je to maska ?