kolko trva zmena k novemu telu?

mastodont

:D
posilka /posilnovacky+ rotoped/
cca 8 mesiacov v priemere 3x/tyzden

165 cm/ z 47 na 51/52kg
prsia: 84/85
pas:63/60
boky:91,5/90-89,5
stehna:52/50-49,5
lytka:35/33
vyformovanejsie ramena, zarodk tricepsu :D
kostnatejsie kolena

mastodont

:D
posilka /posilnovacky+ rotoped/
cca 8 mesiacov v priemere 3x/tyzden

165 cm/ z 47 na 51/52kg
prsia: 84/85
pas:63/60
boky:91,5/90-89,5
stehna:52/50-49,5
lytka:35/33
vyformovanejsie ramena, zarodk tricepsu :D
kostnatejsie kolena

tuleniatko

to je tazka otazka.. ani ja nemam to svoje vysnivane telicko..
bolo by skvele keby ti niekto povedal : ked budes 2 mesiace poctivo makat, jest podla tejto predlohy a pit vela vody denne, dosiahnes presne svoj ciel..
to by si si vyskrtavala dni do ciela ako ked si deti skrtaju kolko dni im ostava do vianoc :D
ale tak to nejde.. kazdy clovek je individum a na kazdeho plati nieco ine.. neries to, ci mas dnes o kilo viac alebo menej.. rob vsetko pre to, aby si zdravo zila, pohyb, strava, pitny rezim.. ale nevaz sa kazdu sekundu. pretoze klesanie vahy nie je priamoumerne s dlzkou trvania diety.. hadam vies preco - svaly su tazsie ako tuky..
proste normalne zi..

majkaaa

Kým si telo zvykne na nový režim,môže to trvať aj tri týždne. Teda to sú týždne,kým padne prvé kilo. A záleží aké nové telo,koľko chceš schudnúť,ako vyzeráš teraz a tak. Ja som sa do nového tela dostala za viac ako rok,až rok a pol. Ale mám dolu cca 25 kíl a držím si to už roky.Treba len pohyb,pravidelnú zdravú stravu 4-5x denne,pestrú,nevynechávať jedlá.Na raňajky a obed zjesť 2/3 denného jedla,zvyšok rozdeliť na zvyšok dňa.

maron

No zalezi co si myslis pod pojmom nove telo ak dokonale co znamena ze mas spravne krivky a vyzeras teraz ako vypasene prasa vhodne na zabijacku, tak tazko za tri mesiace to nedokazes a ak sa budes co viac snazit a dietovat co najviac tak uz prasa bude pre teba nevhodne slovo ale mozno dostanes novu prezivku a to prasa skazi, skazi pretoze ak take prasa vytopis tak zatopis cely svet tukom.