kolko trva, kym je vidiet vysledky, ked clovek upravi stravu, a zacne sa sebe makat?
nemam na mysli ziadne drasticke diety typu ze jeden jogurt na den, a 1000 brusakov denne. to je sprostost.
2? 3? mesiace a moze mat clovek "nove" telo?
kolko trva zmena k novemu telu?
nove telo???
zhruba 7 rokov kym sa vymeni.
:D
posilka /posilnovacky+ rotoped/
cca 8 mesiacov v priemere 3x/tyzden
165 cm/ z 47 na 51/52kg
prsia: 84/85
pas:63/60
boky:91,5/90-89,5
stehna:52/50-49,5
lytka:35/33
vyformovanejsie ramena, zarodk tricepsu :D
kostnatejsie kolena
:D
posilka /posilnovacky+ rotoped/
cca 8 mesiacov v priemere 3x/tyzden
165 cm/ z 47 na 51/52kg
prsia: 84/85
pas:63/60
boky:91,5/90-89,5
stehna:52/50-49,5
lytka:35/33
vyformovanejsie ramena, zarodk tricepsu :D
kostnatejsie kolena
to je tazka otazka.. ani ja nemam to svoje vysnivane telicko..
bolo by skvele keby ti niekto povedal : ked budes 2 mesiace poctivo makat, jest podla tejto predlohy a pit vela vody denne, dosiahnes presne svoj ciel..
to by si si vyskrtavala dni do ciela ako ked si deti skrtaju kolko dni im ostava do vianoc :D
ale tak to nejde.. kazdy clovek je individum a na kazdeho plati nieco ine.. neries to, ci mas dnes o kilo viac alebo menej.. rob vsetko pre to, aby si zdravo zila, pohyb, strava, pitny rezim.. ale nevaz sa kazdu sekundu. pretoze klesanie vahy nie je priamoumerne s dlzkou trvania diety.. hadam vies preco - svaly su tazsie ako tuky..
proste normalne zi..
Kým si telo zvykne na nový režim,môže to trvať aj tri týždne. Teda to sú týždne,kým padne prvé kilo. A záleží aké nové telo,koľko chceš schudnúť,ako vyzeráš teraz a tak. Ja som sa do nového tela dostala za viac ako rok,až rok a pol. Ale mám dolu cca 25 kíl a držím si to už roky.Treba len pohyb,pravidelnú zdravú stravu 4-5x denne,pestrú,nevynechávať jedlá.Na raňajky a obed zjesť 2/3 denného jedla,zvyšok rozdeliť na zvyšok dňa.
Mozno zle napisane ale hlavna pointa tam je.
ludi s podobnymi recami ako maron si netreba vsimat!
trosku zle napisane maron nemyslis??? prasa??? to odkial si vzal to slovicko?
No zalezi co si myslis pod pojmom nove telo ak dokonale co znamena ze mas spravne krivky a vyzeras teraz ako vypasene prasa vhodne na zabijacku, tak tazko za tri mesiace to nedokazes a ak sa budes co viac snazit a dietovat co najviac tak uz prasa bude pre teba nevhodne slovo ale mozno dostanes novu prezivku a to prasa skazi, skazi pretoze ak take prasa vytopis tak zatopis cely svet tukom.