Prosím vás poradte mi kde na Slovensku sa dá urobiť stredná škola (s maturitou) externe. Čo som kukala na nete tak som našla len 3 a to súkromné obchodné akadémie.
Prosím veľmi mi tým pomôžete:(
Stredná škola externe!?
ja sa snazim dostat na SSšP v senici,na holleho 1380!hovoril som aj s riaditelom adost ludi sa na tu skolu pita a chcel by zalozit novu triedu,na externe studium,problem je vtom,ze som zatial jediny,kto si tú prihlasku naozaj podal a tak len cakam na odpoved a hladam tak isto ako ty,tak keby si nieco nasla,daj prosim vediet
Skus BA - Gymnazium, alebo OA na Kremnickej. Tam si vela ludi doraba externe maturitu!
aj ja som nasla len dajake gymnazia co uz na slovensku neexistuje ziadna externa sukromna skola
Ahoj 000000001!Okrem Obchodnych akademii je este gymnazium V BA.Ale na nic ine som ani ja na nete nenatrafila. Viem ake to je z vlastnej skusenosti tak drzim palce :)
Jaaj, prepac, ja som si nevsimla, ze je to pomaturitne.
Tak ti drzim palce, aby si nasla skolu, kt. dokoncis.
pozerala som sa na to, bolo by to fajn, len keby tam nebol taký maličký háčik....je to pomaturitné štúdium
Ale aj tak vďaka
tu mas hotelovu akademiu v bratislave, tak na to mrkni zha.sk
ja som z BR!!! No nechcem ísť na školu niekde tu v okolí, radšej niekde ďalej kde budem môcť začať na novo.
Stava sa, ze clovek narobi hluposti v mladosti a potom to lutuje. No aspon si sa spamatala, zda sa. Maturitu si urcite urob, je to minimum v dnesnej dobe, bez nej ta nikde nezamestnaju. A z akeho mesta si? Vacsina obchodnych akademii ma externe studia s maturitou.
čo myslíte ktorá z týchto 3 škôl je lepšia???
Súkromná obchodná akadémia AMOS (BA)
Súkromná obchodná akadémia (BB)
Súkromná obchodná akadémia v správe akadémie vzdelávania Žilina (AV Trenčín)
Poradte mi prosím.... alebo mi poradte ešte nejakú inú strednú školu na externé štúdium. Prosíííím