Stredná škola externe!?

majka5593

ahojte prosím vás pomôžte mi neviete o nejakej strednej škole ktorá sa dá študovať externe v prešovskom kraji ? .... kvôli problémom nemôžem študovať ani individuálne a potrebujem zistiť nejakú školu ktorá sa dá vyštudovať za max. 2 roky ....... prosím kontaktujte ma na mail veľmi by ste mi s tým pomohli

sisa112

Ahojte, tiez by som sa chcela opytat ci niekto nevie o nejakej strednej skole ktora sa da vystudovat externe-popri praci, mam neukoncenu strednu skolu odbor casnicka, vopred dakujem za odpovede .. :)

george303

Ja som tiez hladal externe ale nakoniec som nasiel skolu kde som sa dal na denne a stacilo ak som tam prisiel 1-2 krat za tyzden a pohode nikto nerobi problemy bol som tam ozaj velmi malo a dnes maturujem :D

veruska65202

ja studujem na strednej skole momentalne som v druhom rocniku a zo zdravotnych aj psychickych dovodov by som chcela dostudovat externe

kiki363

chcela by som sa opytat kto mi vie poradit chodim na nadstavbu po6 rokoch ale nestiham sa ucit mam denne externe studium potrebujem inu skolu poprx prci aby som si spravila maturu som okres ba vyucena kadernicka kto my poradi, pocula som ze je nieco ako matura pre starsich ja toto popri praci nestiham pleas

Skniečko

Dobrý den , ja idem na rok do zahraničia ale som v 3 . ročníku na gymnáziu , potrebovala by som info o tom či je nejaká škola do ktorej by som sa mohla prehlásit na ten rok čiže maturitný ročník a tam by som doštudovala externe , pretože maturitu potrebujem , nevie niekto o takej ??

blanqaa

Neviete mi niekto poradiť,chcela by som si urobyť externe maturitu v Košiaciach,ale som vyučená kaderníčka a na tejto škole externú maturitu neotvárajú.Je jedno aká škola,len nech tu maturitu mám.

micka00000

ja som chodila na ESO-euroskola spisska teplica v Poprade minuly rok som skoncila, dokonca sommala ucnovku tak ma tam zobrali do 3 rocnika rovno a skolne je 11 000sk takze asi 370 eur za cely rok,je to valstne obchodna akademia