Prosím vás poradte mi kde na Slovensku sa dá urobiť stredná škola (s maturitou) externe. Čo som kukala na nete tak som našla len 3 a to súkromné obchodné akadémie.
Prosím veľmi mi tým pomôžete:(
Stredná škola externe!?
plánuje niekto od septembra nastupit na externe studium na sukromnu OA na Kremnickej v BA do tretieho rocnika?
Denz dik za odpoveď takže netreba důvod?Je to makačka to je jasne ale tak ked inak to nejde lebo na denne by ma asi nezobrali lebo davaju prednost tim ktory prave skončili a chcu nadstavbu-maturitu a externe ževraj beru všetkych:DTak to je moj důvod prečo chcem ist študovať externe:D
Mirsa- ak to robi skola tak da sa to....
a je to na tebe ,ale je to horsia makacka ako normalne studium,
Ahojte chcela by som Vas poprosit o radu..Takže ja mam vyučny list odbor predavačka a chcela by som si dokončit maturitu na tej škole kde som študovala a chcela by som študovat externe...Ja by som chcela vediet či na externe študium treba neaky důvod napr...materska dovolenka alebo musiš byť zamestany,alebo či to može takymto sposobom študovat aj bez důvodu?????Dakujem Vam za Vaše odpovede možete mi aj napisať na moj e-mail. mirkaje@centrum.sk Budem vdačna za každu radu ajojte:)
SSOS Postupimska,mkosice, odbory hotelova kademia, obchodna akademia, obchod a podnikanie......velmi dobra volba, skola je bohato vybavena pocitacmi, jazykarmi, uci sa povacsine v skupinach do 15 studentov....
ahojte, sa chcem spytat ci niekto nevie o nejakom externom gympli ako ten v Ba na kremnickej, no ja by som chcela studovat na vychode, najlepsie v Kosiciach, neviete o niecom takom tam? diki
neviete kde sa da spravit externe nadstavba? strojarstvo a podobne odbory... skoncil som ako automechanik.
V Plaveckom Stvrtku.. Dlzku studia si urcis sama, ja tam teraz nastupujem, dorobit si 4rocnik, pretoze som tiez poxybila. Je to narocnejsie, ale da sa to zvladnut.. SOA plavecky stvrtok