Ovcie kiahne v dospelosti

Klaudia12

Na kiahne ziaden puder! Pokozka tak nedycha, a vie to narobit viac zla nez dobra. Kupel z ovsenych vlociek je fajn :)

Jamka

Ahojte, aj moj manžel bol dnes na pohotovosti s tým, že asi ma kiahne, no na 100% mu to nevedia potvrdit. Ma vsak dietovat. Vie mi niekto poradiť čo mu mám variť? Ďakujem

Jana 1975

Aahojte, mam 41 rokov a prave som dostala kiahne od mojho 5 rocneho syna. Je mi velmi zle mam vysoke horucky. Dva dni ma priserne bolela hlava, svaly a kosti. Vecer prisiel vysev. Dopujem sa Paralenom proti teplote. Uvidim co bude dalej dufam ze to prezijem.

EAmani

Ahojte, ja som sice v detstve ockovana bola proti kiahnam, no po2 tyzdnoch kedy som s dcerkou 3r. bola doma ked kiahne dovliekla z MS som dostala tri dni horucky a bolesti, akurat ked som bola v praci, myslela som ze to je z prepracovania a slabeho spanku za posledne dni. Mudr ma odbila ze clovek po ockovani a v minulosti po prekonanom pasovom opare nemoze dostat kiahne, vypisala mi PN ze mam chripku! Do rana druheho dna som vyzerala ako dalmatinec, je to neprijemne, hlavne ked sa mala o mna musi starat a nevladzem... hodinu som na nohach co pripravim jedlo malej ale kedze mam vysyp aj v ustach nedokazem sa najest...odteraz ockovaniu neverim

Lucinecka UK

Ahojte. Chcela by som vediet kedy si konecne budem moct umyt vlasy. Kiahne uz mam 6den. Hlava ma strasne svrbi. Som uz z toho celkom aj nervozna. Na internete pisu stale len o sprchovani no nic o vlasoch. Prosim poradte mi kedy by som si ich mohla umyt, aspon priblizne. Dakujem ;)

veronika3101

ahojte ja mam 25 rokov a kiahne som mala minuly rok v decembri strasne mi pomohlo colostrum vrelo odporucam inac to boli najhorsie dni mojho zivota po sto rokoch horucky 39 a totalna bezvladnost hroza!

KlaudiaS

Ahojte mam 20 rokov a dostala som kiahne. O tri mesiace sa vydavam a bojim sa ze mi ostanu jazvy . Puder si nedavam ,lebo mi tvrdili,ze vraj kiahna pod pudrom kysne ale radili mi sa okupat v hypermangane. Mam ich strasne vela a chcem sa opytat ci sa v hypermangane mozem kupat aj ked budem mat menstruaciu, lebo by som ju mala dostat. Budem velmi rada ak my poradite ako na to aby mi nezostali ziadne chrasticky.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.