Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žltá dlaň

Príspevok v téme: Žltá dlaň
miro2111

Vie mi niekto poradiť?? Z času na čas a z hodiny na hodinu mi zožltne jedna dlaň. Ešte aj zápach ma nejaký divný, definoval by som to ako nejaký železitý. Medzi prstami prechod farby nie je plynulý,ale odrezaný. Vzerá to ako keby som dlaň namočil do niečoho žltého. Stretol sa niekto už s niečím podobným?? Neviem si to vysvetliť.

Doktor_kubis

Já som doktor už týždeň nemám žiadnu školu a viete tuto v Trnave nepotrebujete žiadnu školu tak tak zložitú prácu neviem nič o častiach srdca ani plúc .... žlté ruky máš z toho že fajčíš žltý tabak pretože ked fajčíš hnedý tabak tak máš hnedé ruky jakeby ci nane nasral slon .

zofka

Zdravim, moja zebra ma tiež zlte dlane a endokrynologička jej povedala,že to ma Zo štítnej zlazy.mám to Aj ja a idem k doktorke.

luliky211

ja mám taký istý probém....ibaže mám žlté dlane aj na nohách pri prstoch ale medzi nie....pleseň to nei je....a mám to vkuse už 4 deň....bojím sa že čo by to mohlo byť ale neviem...pomožte

Lucia 55

Prosím Ťa Miro, už si zistil z čoho by mohla byť tá divná choroba. Práve sa to objavilo mojej mamine. Krv má v poriadku a nevedia zatial čo by to mohlo byť...
Ďakujem

1BEN1

mariana teraz ma napadlo, nejes ty prilis vela beta-karotenu? Lebo ten v nadmernych davkach moze sposobovat zafarbenie pokozky do oranzova. Nejes preparaty s obsahom beta-karotenu resp. nejes prehnane mnozstvo mrkvy?

mariana

Ukludnim ta, nie si sam. Mam ten samy proble, ale obe ruky ma tmavo zlte, skoro az do oranzova, mierne aj tvar a krk. Ocne bielka su biele, takze vraj zltacka to nie je. Bola som na odbere krki, tak uvidim.

1BEN1

Ahoj Miro. Daj si spravit u svojej obvodnej doktorky vysetrenie krvy, ci nahodou nemas zvyseny bilirubin. Niekedy ti moze bilirubin nahle vyskocit, co by mohlo sposobit ten tvoj problem. Kedze pises, ze ti dlan zozltne iba niekedy a potom sa to vrati do normalu, skus si vzdy ked ti zozltne spomenut, co tomu presne predchadzalo, napr. co si predtym zjedol. Napr. ked sa najes vela vajec tak tie viem, ze zvysuju bilirubin, ten mozno nasledne nieje v krvi rovnomerne "rozmiesany" a moze sposobit, zozltnutie iba jednej casti tela. Keby si mal bilirubin zvyseny stale tak by si mal zlte (ocne bielka) alebo ine casti tela stale. Vsetko toto su iba moje domnienky, teda skus ich brat s rezervou, ale snad sa ti od nich podari odrazit. Drzim ti palce, aby sa tvoj problem vyriesil.