už druhý deň mám hnačku. som veľmi slabá a nedokažem pomaly ani sedieť:o( tak ma bolí už konečník. a ani žiadne jedlo nedokážem dať do seba. z coho to môže byť?? jedla som normálne to, čo vždy(čo mi nikdy nerobilo problém) a čo robiť,aby mi to prešlo? ešte aj hrozné kŕče v bruchu..
čo na hnačku?
Pi len vodu, horky caj, jedz banany, suchare, piskoty, horku cokoladu. Ak to neprejde, tak chod k lekarovi.
tie sa nepapaju poserko pri hnacke
a čo tie mliečne veci?
no najdolezitejsie zo vsetkeho je doplnanie tekutin do organizmu. nakolko sa hnackou straca vela mineralov z tela, tak si ich doplnaj nebublinkovymi mineralnymi vodami. no a samozrejme dieta a zivoc. uhlie
trop,to nie je vtipné :-(
sed cely den na wc
nechce sa mi reg. nikdy som črevnú chrípku nemala,tak neviem, či to je ono. teraz som mala aj hrozné kŕče, no už sa to upokojilo.horšie je,že musím byť v práci:-( ani jesť mi nechutí nič. a čo mliečne produkty? môže sa?
no tak aktivne uhlie teda zivocisne, banany mierne upchavaju, mozno nejake probioticke veci nech sa o vnutri ukludni, urcie suche pecivo a horku alebo varovu cokoladu, ta mne zaberie vzdy a pravdupovediac uz mi takto naordinoval lekar
ta je rozsirena vsade :)
ak to bude trvat viac dni, tak by som zasla aj k lekarovi, ten predpisuje liek (na predpis) hylak. sirup na upravenie crevnej flory.
je vhodne jest suchare, ziadne mastne veci a podobne. alebo suche zemiaky.
črevná chrípka? počula som,že je teraz rozšírená v írsku. takže už aj na sk? a čo je najmenej vhodné jesť? ale nemusím ísť k dr?