už druhý deň mám hnačku. som veľmi slabá a nedokažem pomaly ani sedieť:o( tak ma bolí už konečník. a ani žiadne jedlo nedokážem dať do seba. z coho to môže byť?? jedla som normálne to, čo vždy(čo mi nikdy nerobilo problém) a čo robiť,aby mi to prešlo? ešte aj hrozné kŕče v bruchu..
čo na hnačku?
Ja mám osvedčené Čárkl, živočíšne uhlie, zapíjaj ho nesladeným teplým čajom. Môžeš skúsiť postupne pridávať sucháre, ja by som piškóty a banán zatiaľ nedávala, pretože sú sladké. Ale všeobecne banán "sťahuje", môžeš ho pozdejšie, rovnako aj postrúhané jablko /dôležité je fakt postrúhať na jemno, ináč by malo opačný účinok/. Môžeš banán popučiť vidličkou alebo rozmixovať a pridať k tomu to strúhané jablko a piškóty, keď sa ti vráti chuť
k jedlu. Najlepším na úpravu flóry je hylak, uprednostnila by som ho pred probiotikovými tabletami. A zabudla si napísať dôležitý udaj o telesnej teplote. Nemáš ju zvýšenú?
Ak ti ani na tretí deň nebude lepšie, navštív lekára.Prajem rýchle uzdravenie!
Ja mám osvedčené Čárkl, živočíšne uhlie, zapíjaj ho nesladeným teplým čajom. Môžeš skúsiť postupne pridávať sucháre, ja by som piškóty a banán zatiaľ nedávala, pretože sú sladké. Ale všeobecne banán "sťahuje", môžeš ho pozdejšie, rovnako aj postrúhané jablko /dôležité je fakt postrúhať na jemno, ináč by malo opačný účinok/. Môžeš banán popučiť vidličkou alebo rozmixovať a pridať k tomu to strúhané jablko a piškóty, keď sa ti vráti chuť
k jedlu. Najlepším na úpravu flóry je hylak, uprednostnila by som ho pred probiotikovými tabletami. A zabudla si napísať dôležitý udaj o telesnej teplote. Nemáš ju zvýšenú?
Ak ti ani na tretí deň nebude lepšie, navštív lekára.Prajem rýchle uzdravenie!
kup si smectu....ta je dobra na to....je ot na crevnu chripku, ked mas velmi riedku stolicu.....
tak uz mi je lepsie, aj som nieco zjedla konecne, citila som sa velmi slaba. no moja stolica je hnedej farby. ale naposledy som bola rano, co ma tak prehnalo , zatial nie, dufam, ze to ustupuje :-(
brusnicovy kompot, jednoznacne
Na chripku su antiviralne, na ine nakazy a otravy z potravin treba precistit creva zmesou psylia a collostra(lyzica psylia a 7 gramov=15 kapsul collostra) a nasadit po 2 hodinach dobre probiotika.
Áno, Hylac je dobrý, matový čaj tlmí brušné kŕče a aj slané tyčinky- tie tenké možu byť.
Kúp si kvapky Hylak, 100%-ne nie sú na predpis. Kupujem ho malej, keď je problém. Dobrá je aj kombinácia popučeného banána s piškótami namočenými v pigi čaji, dobré je čierne uhlie. Veľa pi, aby si sa nedehydrovala. Poprípade, zájdi do lekárne a kúp si rehydratačný roztok pri hnačkách, oni ti poradia aký je vhodný a vypi podľa dávkovania. Návšteva lekára by tiež nebol zlý nápad, lebo nevieš naisto čo ti je.