už druhý deň mám hnačku. som veľmi slabá a nedokažem pomaly ani sedieť:o( tak ma bolí už konečník. a ani žiadne jedlo nedokážem dať do seba. z coho to môže byť?? jedla som normálne to, čo vždy(čo mi nikdy nerobilo problém) a čo robiť,aby mi to prešlo? ešte aj hrozné kŕče v bruchu..
čo na hnačku?
Mne pri takýchto silných hnačkových stavoch pomáha Masticha Active. Na začiatok 4 kapsuly naraz (je to prírodný liek, takže sa netreba obávať), ďalej podľa odporúčaného dávkovania 2 kapsulky 3x denne. Postupne, keď začnú prechádzať kŕče a preháňanie, aby žalúdok nezažil veľký šok, tak začínam s diétnou stravou. Riadim sa pokynmi z tohto článku - helikobakterpylori.sk
enterol - skus si dat enterol
kola po lyžičkách a enterol
dakujem tak to ho musim pre istotu kupit, dcerka mava teraz casto hnacky, tak ho otestujeme
Áno aj pre malé deti je enterol vhodný
sofija3 a moze sa to davat aj malym detom? mam 2,5 rocnu dcerku a hylak nam tiez nezabera..
My máme tiež veľmi milú pani u nás v lekárni, vždy poradí a hlavne nám dá na výber rôzne alternatívy. Hylak už ani nekupujem, mne nezaberal, tak mi potom odporúčila enterol a pomohol hneď.
Mne vždy veľmi dobre poradili lekárničky v susednej lekárni Dr.max. Ja sa už smejem, že nájdu liek na všetko. Keď sa mi nechce ísť s hocijakou banalitou k lekárke, tak idem tam a ešte sa mi nestalo, že mi zle poradili. U nás na hnačku pomáha veľmi Hylak a dieta, pitie coly asi najviac.