Viacnasobny orgazmus...skusenosti?

Príspevok v téme: Viacnasobny orgazmus...skusenosti?
sid

Mam taku otazku,ci sa uz nejakej babe podarilo mat viacnasobny orgazmus?ja mam taky osobny rekord,za 70 minut som mala 20 orgazmov.prve tri prisli po dost dlhsej dobe,ale potom tie ostatne jedna radost.ked som sa na to pytala mojho priatela ako to robi,hovoril,ze mi tam dole nasiel nieco jemne "draplave" alebo lepsie povedane "ine" na dotyk.zrejme bod G.dokonca vzdy,ked mi povedal,teraz to pride,sa ma tam dotkol a fakt som zase prisla.mohlo to fungovat aj celu noc,ale po 20 orgazmoch som bola tak mokra a unavena,ze ked som isla na wc,som si myslela,ze to zase prislo :DDD ma s tym este niekto nejake skusenosti?uz sa mi to viac nestalo,mam druheho priatela a ten to este "nevynuril" :-)))

to jje jedno

no tak dik.. budem skušat... so vzrušenim mojej priatelky nieje problem :D ona je niekedy až moc sexuxtiva... tak budem hladat... tak 5 cm... hmm. to asi ako 2 články prostredníka... vyskúšam, ja som tam nahmatal vela krat take drsnejšie miestečko, je to za panvovou kostou.. ale nikdy mi nevravela že by jej to bolo prijemne, uvidim.. aj tak diky

sid

a treba sa "toho" potom jemne dotykat,lebo to moze byt moc citlive a pre niektore zeny az neprijemne.aj pre mna to zo zaciatku bolo take neprijemne,mala som zvlastny az "stiplavy,horuci"pocit.ako keby mi tam strcil chili papricku.ale da sa na to zvyknut,treba len davat pozor na to ako to chytis.potom je to "slast"pre zenu :-)))) a aj pre muza samozrejme :DDD

sid

hm,to by si sa mal spytat mojho ex.ale ten sa mi tam trosku "sprtal",ale nie hlboko vo vnutri!ked je zena vzrusena,zevraj je to na dotyk hned citit...takze to skus hladat,ked je najviac vzrusena a ako som hovorila,nehladaj to hlboko vo vagine.on mi tam prsty nestrkal.je to mozno nejakych 5cm vo vnutri.ale neviem,ja som si to nenahmatala :-)))

to jje jedno

čau, tak presne toto by som potreboval najst aj ja...Nevedela by si mi povedat kde to máš ??? pretože moja priatelka si pri mne užila zatial len orgazmus na klitorise, a nikdy sa mi nepodarilo ju urobit vo vnutri... Nevieš kde to máš ??