ahojte normálne keď som dopila čaj urologicky.. lebo mám nejak zapalene moč. cesti som našla takého červika lebo na konci sa mi rozpadol sačok a medzi tými bilinkami bol fuj taký bieli mali tučný červyk.. môže sa mi niečo stať aaaa
ked som dopila čaj našla som vo vrecušku červika... fuj
neviem ci je to urcite pravda,skopcil som to z netu asi su tam zaratane aj muchy pavuky cerviky a neviemco
hegy 3kg? nie nahodou 300 gramov? ved hmyz ma velmi malu hmotnost, 3kg to by bolo aspon 200 pavukov
:D frajerovi chutilo, ze?
na takuto obzivu by sme si mali zvykat,pretoze je to strava buducnosti
my sme zas na silvestra varili kapustnicu s kamosmi a pri veceri zrazu pozeram, ze tam plava cervik, moju porciu som dala dojest frajerovi a nikomu som radsej nic nevravela, este by ju vyhodili:))
Ked som bola v skole na obede este niekedy v septembri. Nosila som zo sebou take vlhke hygienicke servitky a som si nimi pribor cistila. A napr v ryzi som dvakrat mala vlas (jeden dlhyyyyyyyyyy) fuuuj
mne este na zakladnej sa stalo ked sme boli na obede v skole,mali sme zemlovku a na vrchu take zapecene jablka,slivky marhule, a medzinimi ked isla jest nasla kobilku,fuuuuj, a skoro ju zjedla,este taka zapecena,no hned sa jej zaludok zdvihol a letela na zachod,a kucharky chudinky este dobre ze nie urazene ze si to tam asi sama dala, a potom o par dni sa jej stalo tiez tej istej,ze sme mali pomaranc na obed a mala tam len taku skrvnku normalnu na nom nic zhnite, a olupi ho a tam uplne a v mesiaciku uplne tucna vypasena biela husenica, ja byt na jej mieste asi sa bojim aj jest,chudina:D
colbert ja by som sla vracat a potom by som si umyvala dlllllllho zuby :D a asi by som na dane jedlo alebo pitie este dlho nemala chut :D FUUJ... a teraz ma tak napada, ze asi pred mesiacom sme mali doma take mini musky, ktore ma rozculovali. ani neviem kde sa nabrali ale uz tu nie su.. :) snad som ich nepojedla v spanku :D :(