ahojte normálne keď som dopila čaj urologicky.. lebo mám nejak zapalene moč. cesti som našla takého červika lebo na konci sa mi rozpadol sačok a medzi tými bilinkami bol fuj taký bieli mali tučný červyk.. môže sa mi niečo stať aaaa
ked som dopila čaj našla som vo vrecušku červika... fuj
To je asi cervik z moli. Nakupuj potraviny v hypermarketoch, kde sa tovar rychlo predava a zasoby sa menia. Do kuchynskych skrin si daj vrecuska z tej bylinky, nenapada ma nazov-je to proti moliam.
moniqua to mas pravdu. ja som mala jedno obdobie, kedy som nechcela nic jest lebo vsetko mi prislo plne chemikalii alebo nejakch bacilov a pod. Proste nic sa mi nepacilo :D Ale som sa toho nastastie zbavila, tak sa zit nedalo.. ale predsa je hnus najst cervika v niecom :D Ja som raz nasla cervikov v rizi a bolo mi z nich zle, som sa skoro povracala :D:D
Je tam toho 1 cervik, nikdy nevies z coho priberes :D Nechci vediet co ti lozi po potravinach,v restike, kolko bacilov je na obaloch z potravin....by si umrela od hladu keby si vsetko skumala.
Akoze citam druhy prispevok z dola a po polke vety som vedela ze to napisal technecium.. kuknem-a bol to on..ani som si ten nick nemusela dopredu precitat.. ale moc sa netes, nie si taky uzasny, skor taky ..ehm... :)
cervik- mojej kamoske sa stalo, ze mala cervika v banene ktory jedla :D Fuj,, ja ked som to pocula, mesiac som nemala na banan chut :D ale bolo to davno a ona zije, tak sa neboj:) akurat ma teraz hneva, ake je to nechutne!!!!! to aby som sa bala jest :(((((
:D:D:D som sa zasmiala :D no mohla mohla. vysúdiť ale komu by sa chcelo:D:D:d a že ako príloha no neviem ale každému by to prišlo nechutné keď dopije a tam červík ešte že bol mŕtvy asi ho tá teplá/horúca voda zabila :) pfu heh ani neviete čo jete:D
neviem mala si odlozit dokazy,v amerike by s tym nejaky ten milionik vysudila:)
pokial na to rýchlo zabudneš, tak sa Ti určite nič nestane