Čo si o tom myslite?...aj baby ..ale hlavne chalani

Príspevok v téme: Čo si o tom myslite?...aj baby ..ale hlavne chalani
misul

ahoj.takze zacnem asi takto. mam chalana skoro 7 mesiacov. a nemali sme spolu este sex. Neberiem ani HAK. ale chcela by som tak som sa spýtala mami kedy mozem zacat brat HAK a ona mi povedala ze ked sa budem nato citit. no potom mi neskor povedala ze ked este nemam trvaly vztah ze u mna spava a ja u nich ze by som HAK nemala brat ze mi staci kondom, pretoze HAK mi bude skodit. no a potom mi povedala ze mam cas. lebo ked zacnem pohlavny zivot ze chalani si nato rychlo zviknu a potom je ten vztah uz len o tom. a ona teraz nad tym rozmysla, ze chcem zacat so sexom... ale jak mi povedala to o chalanoch a o tom vztahu. ja neviem mam uz aj strach. mozno je to hlupe ja neviem. tak mi prosim poradte co si o tom myslite..a hlavne chalani ci ste ozaj taky..a dakujem...a inak mam 18.

mircoMY33

ja by som sa na plodne a neplodne dni nespoliehal Keby si sa na gynde opytala tak by ti povedaly ze su zeny ktore dokazu otehotniet hoci ktory den aj pocas nenzesu a sprermie dokazu prezit 5 dny a cakat kym ta oplodnia

delinka

no neplodné dni máš väčšinou 5 dní po ms, a 5 dní pred. Ale to som napísala len z jednodušene. kludne sa môžeš spolahnúť na to, čo je na diva.sk :) :) a ak chceš si byť ozaj istá, tak potom existuje, že si objednáš nech ti to vyrátajú, neviem čo to stojí asi 500sk na rok, mala to moja kamarátka.ale to je blbosť. použite kondom duerx a nič zlé sa nemôže stať..ak áno, ešte je tu tabletka "po", ktorá stojí v lekárni okolo 1000 sk.

misul

aaa asi je to blba otazka..ale ako vyratam neplodne dni..lebo doteraz som to nepotrebovala..ale teraz..by sa mi to aj zislo...tak ak ste taky dobry mohli by ste mi poradit???...ja som si to ratala na diva.sk....ale neviem ci sa nato mozem spolahnut

mircoMY33

no samozrejme ze mamina ma pravdu a ked budes starsia pochopis to HAK zvisuje rakovinu prsnika az o 30% a ked budes mat pohlavny stik tak mozes mat potom rakovinu krcka maternice skoro kazda zena s tim ma skusenosti a su to prave muzi co zavedu bakrerie na krcok maternice

delinka

Ahoj, no ja ti poviem len, že pokojne sa neboj s ním vyspať, ak si to želáš. HAK by som ti neradila užívať, pokial nemáš pravidelný sex, neskôr určite, je to istota, ale teraz kludne postačí kondom, no je lepší vsadiť v tomto na kvalitnejšie značky ako Durex.Ak chceš mať ešte väčšiu istotu že neotehotnieš, tak si vyrátaj kedy máš neplodné dni a spáchajte to vtedy. Váš vzťah as tým podla mňa zmení len k lepšiemu, že si budete bližší :)
Ved stará si už dosť, moja jedna spolužiačka mala v 17 plánované bábo, takže tak :D ja mám 20

huhuh

to ti nepovie nikto. ja osobne??urcite nie, a moze si hocikto mysliet co chce;). Ale kazdy clovek je iny, kazdy ma inu psychiku a inak rozmysla. Ale podla mna vo vseobecnosti to pravda nie je. Ale vynimky sa najdu vsade. Ja byt tebou nad tym nerozmyslam.

zuzik

ahoj, ja mam vztah s chlapcom uz skoro 5 rokov a to este nemam tolko co ty a mozem ti potvrdit ze ak ta ten chlapec naozaj miluje, nemusis sa nicoho bat a uz vobec nie nevery. stale je v nasom vztahu sranda vzdy nieco vymyslime a ani v sexualnom zivote sa nenudime. ak mas priatela s fantaziou urcite to aj ty budes mat pestre.

niekto

Plysiak pod zlim pouzivanim rozumiem aj napr pokrceny obal kde moze vzniknut mala dierka cez ktoru v tej oblasti kondom vyschne a moze vzniknut mala dierka a takych to drobnosti je milion
a neohovorim o tom ako lahko sa moze stat ze zostane vnutry

dinr

hmmm našťastie aj ja mám takého priateľa , čo sa mi zo všetkým prizná, aj keď by mi bol neverný, čo sa nestalo :)nehovorím, že každý chalan je taký,ale že nájdu sa aj taký