Čo si o tom myslite?...aj baby ..ale hlavne chalani

Príspevok v téme: Čo si o tom myslite?...aj baby ..ale hlavne chalani
misul

ahoj.takze zacnem asi takto. mam chalana skoro 7 mesiacov. a nemali sme spolu este sex. Neberiem ani HAK. ale chcela by som tak som sa spýtala mami kedy mozem zacat brat HAK a ona mi povedala ze ked sa budem nato citit. no potom mi neskor povedala ze ked este nemam trvaly vztah ze u mna spava a ja u nich ze by som HAK nemala brat ze mi staci kondom, pretoze HAK mi bude skodit. no a potom mi povedala ze mam cas. lebo ked zacnem pohlavny zivot ze chalani si nato rychlo zviknu a potom je ten vztah uz len o tom. a ona teraz nad tym rozmysla, ze chcem zacat so sexom... ale jak mi povedala to o chalanoch a o tom vztahu. ja neviem mam uz aj strach. mozno je to hlupe ja neviem. tak mi prosim poradte co si o tom myslite..a hlavne chalani ci ste ozaj taky..a dakujem...a inak mam 18.

Plysiak

a citujem: "kondomi maju rel.malu ucinost" ano ako si napisala ze ked si ho niekto nevie dat.. ale chalan si ho isto vie dat, to by som zasa chcel vidiet toho kto nie :D:D a este som nemal problem ani ze by sa roztrhol ani nic.. pokial to nerobis 8 krat za noc a nezacne sa mu uz zvliekat.... a co sa bojis.. prvy krat to mozno bude dnu von a bude... ja som tiez nehviezdil :( nemas sa coho bat :)
a dinr: ja sa priznam, aj holke.. neviem ci som sam alebo ake nas je percento ale ja som uprimny vo vsetkom

Plysiak

ja som sa s holkou vyspal po 2 tyzdnoch, a.. ano.. zvykol som si na to.. ale.. neberiem nas vztah iba ako sexualny.. ja by som ju nedokazal opustit... ani koli inej, krajsej.. ju mam proste rad, takze ak ta bude skutocne milovat, a narazas na to ze vztah bude iba o tom.. bude o tom co mu dovolis.. ale ak ta miluje tak zostane s tebou a bude ta lubit aj nadalej.. neboj, tym ze zacnete spolu sexualne zit nemusite este skoncit s romantickymi prechadzkami, kinami, posedeniami pri kave..... a ano, zatial bude stacit kondom.. nedavaj mu hned vsetko naraz :) to nie je dobre.. bez neho je to uplne ine, ale... doprajte si na vsetko cas :)

niekto

ak ta lubi tak to nebude iba o tom
ako uz napisal yxo nemusis snim spat lebo ste spolu 7 mesiacou
rob to preto ze sa citis pripravena a preto ze chces (alebo chcete :o))
hak je riadne svinstvo mozes mat s toho vazne zdrav. problemi hlavne ak to budes brat dlhodobo
kondomi maju rel.malu ucinost hlavne kvoli tomu ze sa casto zle pouzivaju
ja pouzivam lokalnu antiku ktora je skoro tak ucinna ako hak

misul

no myslim ze vacsina tu mate tu istu pravdu..ze ak vydrzal doteraz tak vydrzi este...ja urcite nepochybujem o tom ze by ma nelubil a ze caka len na sex...to ma nenapadne ani...aj ste ma dost uistili...on mi vzdy vravi ze jemu vadit nebude ak bude musiet pockat..sice by chcel ale nebude ma nutit...a je slusne vychovany..je to dobrý chalan:)

ktosi

moja kamoska a ja sme sa dali dokopy s nasimi chalanmi priblizne v rovnakom case.cca pred dva aj pol rokom.zatial co ona cakala az doteraz, aby sa s nim vyspala.my s priatelom sme to spravili priblizne tak ako ty po 7 mesiacoch.a nevidim absolutne ziadny rozdiel v tom,nakolko nas nasi priatelia miluju.myslim,ze ak je tvoj priatel slusne vychovany,citlivy atd, tak ta bude lubit nezavisle od toho kedy sa mu oddas.ale zas je pravda,ze si v posteli musite aj "sadnut".a mat priblizne rovnake chute a predstavy,ocakavania.

dinr

či si zvyknú?dobrá otázka, keď to chceš zistiť tak sa s ním nevyspi a ak spolu budete aj tak veľmi dlho, tak máš istotu, že ťa naozaj ľúbi a nie je s tebou len kvôli sexu

yxo

to je strasne individualne ale ked mam byt uprimny tak vacsina asi ano nehovorim ze potom to bude len o sexe ale tak je to dost mozne ale podla mna ked ste spolu uz 7 mesiacov a este nebol sex tak tomu chalanovi asi vazne nejde len o sex a citi k tebe nieco...

dinr

No podľa mňa ma tvoja mam vcelku pravdu, ak povediac s ňou súhlasím a chalanoc by si sa pýtať priamo nemala, lebo to jednak záleží od jedinca a jednak aj tak sa ti nepriznajú :), a k tej HAK, ja s priateľom nemám sex, teda pár krát sme sa snažili,ale aj kvôli dosť veľkým bolestiam z mojej strany a aj kvôli tomu, že sme sa rozhodli(teda dúfam, že nám to vydrží) prestať s tým do svadby.Môj názor je podobný ako tvojej mamy, ja som chcela darovať pannenstvo tomu kto bude so mnou do konca života, tak dúfam, že sa tak stane :), netreba sa s ničím ponáhľať. Chalani to nevnímajú tak citlivo ako baby. Mysli na to, že on pred babou môže povedať, že je panic hocikedy, aj keď by prípadne nebol, zatiaľ čo v tvojom prípade, by si to ty po strate pannenstva určite povedať nemohla.Ale keď už chceš, tak kondóm asi, pretože mama má pravdu v tom, že ťa to ovplyvní hormonálne.Aj keď na druhú stranu je HAK vyvinutý aj kvôli tomu,aby sa "unormálnil " cyklus a vyrovnala sa hormonálna hladina, používa sa tiež , ale to už isto vieš aj na akné, lebo to majú na starosti tak isto hormóny.

misul

ale to ja viem ze vobec nejde o to kolko sme spolu:) len skor by som chcela vediet ci chalani su ozaj taky ze si na sex zviknu a potom uz je ten vztah len o tom...

yxo

tak v prvom rade nemusis mat s nim sex len kvoli tomu ze ste spolu uz 7 mesiacov....musis byt na to ty pripravena ak si na to pripravena tak podla mna zacni uzivat HAK a vybavena vec a nebudes sa musiet strachovat....