Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Operácia počas menštruácie?

marry*

ved sa aj pýtala sestrička, ale u mna sa to fakt nedá vyrátať, prvý termín na operáciu mi zrušili-vtedy som nemala menzes, a teraz to hádam nebudu rušiť že ho dostanem :( ku gynekologičke sa nestíham objednat, že by mi dala nejaké lieky na oddialnie :(

Xena

marry,,,,obrát sa na toho doktora ,ktorý ta objednával na operáciu, ale to si mu mala hned povedať, že máš taký problém s menzesom, len on ti povie ,či ta môžu aj počas menzesu operovať, lebo sú pripady ,že ané, narp. pri operácii kolena a tak....

marry*

aj ja potrebujem poradiť. odkedy som vysadila HAK, menzes mi chodí ako sa mu zachce :(. naposledy som mala veľmi slabú menštruáciu-alebo skôr špinenie 20.1-25.1. žiadné krče ako pri bežnom menzese, takže ani neviem či to považovať za menzes. ale dnes mám krčé ako pri menštruácii, bojím sa že čoskoro dostanem menzes. na operáciu idem 7.2. nevedela som povedat presný datum kedže mam menstruáciu velmi nepravidelnu ale operáciu rušiť nechcem. Jedná sa o operáciu oka, pod celkovou anestézou. myslíte že to bude velký problém?

Carie

tungsten: podla mna to nevadi. ja som bola uz na par op a nikdy sa ma nepytali, kedy to mam dostat a ani ich nenapadlo planovat podla toho op.

hviezda01

..podla mna je to ok,ved menzes uz mat nebudes,..ja som tak tiez isla po,ale stalo sa mi,ze som zacala po operacii krvacat,sestricka mi povedala,ze je to z narkozy...

Tungsten

ďakujem za odpoveď... ale ja viem, že narkóza + menzes nie je dobrá kombinácia... aj mňa sa doktorka pýtala na dátum posledného menzesu a na dĺžku cyklu (mám 3 týždne) a podľa toho mi to vyrátala, lenže čo z toho keď mi to teraz týždeň meškalo. ale ja tú operáciu nebudem mať počas, ale tesne po a chcela som vedieť, či to je už ok alebo tam nejakých pár dní musí byť odstup. kebyže mi to vychádza počas tak sa na nič nepýtam a rovno tam volám, nech mi dajú iný termín

Ajuša

Keď som sa objednávala na operáciu štítnej žľazy, doktor sa ma pýtal na dátum menzesu. Určite v narkóze by menzes nemal byť.

Tungsten

ahojte, prosím vás vie mi niekto poradiť, v pondelok idem na operáciu štítnej žľazy... krámy som dostala včera (samozrejme, že týždeň meškali... inak som mala vyrátaný termín operácie tak, aby som ich nemala), NIKDY mi netrvajú dlhšie ako 4 dni, obvykle dokonca len 3 a ten 4. deň keď, tak len pár kvapiek... takže v nedeľu finito... viem, že počas menzesu sa môžu robiť len akútne prípady, ale myslíte si, že keď budem tesne po, vadí to tiež? alebo musí byť ešte nejaký odstup? nechce sa mi to prekladať, zas mi dajú ďalší termín až za 100 rokov a ja už proste nevydržím tie problémy, čo kvôli šž mám :/