Za istý čas mám ísť na operáciu.Čo ak práve v tom čase budem mať menštruáciu??Možu ma napriek tomu operovať alebo ma pošlú domov?Má nejaká žena skúsenosti?Prosím,dakujem za seriozne odpovede.
Operácia počas menštruácie?
No podla mňa preložia ani nie kvoli tomu ako ty potrebuješ meniť vložky ale skor preto čo tu písali ostatný..zrážanie krvy a pod...a po operáci ak ťa uspia ležíš na jiske a to je dosť problém veru a ked ťa uspia lokálne nemožeš sa 24 hodín ani posadiť takže chodiť na misu pri krámoch..no vieme si to predstaviť...mne doktor ked mi vyberal termín na operáciu povedal že "samozrejme uvidíme podla okolností menzes a pod."Mne to nie a nie skončiť a už v utorok ma majú operovať...čo s tým..??
baby ja idem tiez 2.februara ..idu mi vyberat zelezo z ruky...a takisto mam presne v ten den dostat kramy...mama povedala ze tym doktorom je to asi jedno.. ale ja osm jej povedala ze sak to by sa asi nemalo...si to predstavte tak ja s rukou v dlahe:) a chod kazde 2hodky na WC a men si vlosky atd::) myslite z em ito prelozia?
Ja idem na operáciu o 3 dni teda v utorok a mám už piaty deň menzes tak len tŕpnem či mi dovtedy skončia...
mne vyberali mandle a mala som menstruaciu,tusila som,ze mi vtedy ma dojst,ale som mlcala,chcela som to mat uz za sebou a nic sa mi nestalo.tiez som sa vzdy cudovala,preco sa to nesmie..
no, moja kamoska necakane dostala, chvalabohu po operacii, a je to pravda / nikdy bz si nepomyslela, ako bude krvacat...jednak z operovanej rany, /robili jej nos komplet/ , jednak zospodu, priserne ju to vsetko bolelo....takze tu operaciu ti urcite o par dni odlozia, neboj sa.....
ide aj o to, čo idu operovat, ale počas menštruácie by sa nemalo..je vtedy zlá žrázanlivosť krvi..aj organizmus je oslabenejší..ak dostaneš, môžu ti operáciu preložiť... len o pár dní.. alebo mojej známe pichali injekciu na pozastavenie..ale neviem ci je to taká výhra, vieš...