Novy zaciatok

empezada

a ze preco myslim, ze sacharidove vlny najlepsie?
pretoze myslim, ze ked budes chciet schudnut, nasadis paradnu hladovku a kopec cvicenia.. a to je zleee.. pri sach. vlnach prijmas komplexne sacharidy v cyklovanom mnozstve a prijmas velke mnozstvo bielkovin, takze sa ti neposkodi svalova hmota.. drzim ti palce

empezada

ssia
no, neviem... nie je to malo? :) aby si chudnutiu neprepadla natolko, ze zacnes byt anorekticka... ale zase na druhej strane, niektore baby sa citia zle ked na vahe podrastu o dve kilka, ale nie su anorekticky ani bulimicky.. :)
a ak chces schudnut, nasad sacharidove vlny v tvojom pripade.. pretoze tak sa tuk chudne najlahsie.. najdi si na nete :) je tam toho kopa :)

ssia

mozem sa pridat? ja uz som chudla, celkom mi to islo (aj ked pomaly), ale vianoce a...som spät. a teraz chcem znova nabehnut na ten chudnuci rezim:)
mam 16r, 160cm a 50kg...a moj ciel je asi tak 48kg a menej:)

Kacena3051

katkaag...Ahoj..aku stravu si začala jest čo si mala na Ran,Obed,Večera..jedla si 5krat denne?a cvičila si pritom?...že sa ti tak dobre podarilo schudnut.Ja by som tiež už chcela konečne schudnut ale stale newiem ako...

Kacena3051

katkaag...Ahoj..aku stravu si začala jest čo si mala na Ran,Obed,Večera..jedla si 5krat denne?a cvičila si pritom?...že sa ti tak dobre podarilo schudnut.Ja by som tiež už chcela konečne schudnut ale stale newiem ako.