Ahojte! Trpim v poslednej dobe depresiou, potrebujem si najst nejake zaujmy. Problem je v tom ze ma nic nebavi, som troska nesmela v spolocnosti a nemam kamaratov. Poradte mi prosim ako mam zacat. byvam na na dedine takze nemam ani vela moznosti..napiste prosim..dik
ako ste si nasli zaujmy?
ksl..to je mile ako si to opisala :). Lenze ucenia mam dost aj v skole. Ucenie jazykov predovsetkym u mna predstavuje katastrofu. Takze to rozhodne nic pre mna. Ale dik za tip
Nechce sa ti napríklad učiť nejaký dovolenkový jazyk,myslím tým chorvátčinu alebo taliančinu alebo gréčtinu... Sú rôzne slovníky do vrecka, alebo sa volajú "slovník na cesty" a sú aj rôzne malé knižky s najpoužívanejšími frázami... Mohla by si byť potom hviezda,ak náhodou pôjdete niekedy k moru... :) A môžeš pri tom aj snívať,ako ležíš na pláži v Grécku a od krásneho okoloidúceho predavača si opýtaš nejaký drink po grécky a on samozrejme odpadne,lebo budeš hviezda... :) :) :)
18 mam
A kolko mas rokov?
nieje daleko nejakych 10 km, ale zas tam tiez niesu nejake super moznosti. Je to male mestecko
Kolko Km je najblizsie mesto?