Ahojte! Trpim v poslednej dobe depresiou, potrebujem si najst nejake zaujmy. Problem je v tom ze ma nic nebavi, som troska nesmela v spolocnosti a nemam kamaratov. Poradte mi prosim ako mam zacat. byvam na na dedine takze nemam ani vela moznosti..napiste prosim..dik
ako ste si nasli zaujmy?
amika...wau to mas odkial? Citala som uz cinsky horoskop ale nikdy mi to nesadlo. Tu hadam vsetko do bodky :DD..
Svojou povahou je skôr stvorená poslúchať a pri dobrom vedení môže dosiahnuť úspech, napríklad v umeleckých povolaniach. Má talent a vkus. Hodí sa aj na technické povolania, kde môže využiť svoju šikovnosť a inteligenciu. Nikdy nebude hrať prvé husle; ale môže byť vynikajúcim, hoci nie vždy pohodlným spoluhráčom. Jednoducho nie je vodcovský typ. Potrebuje nad sebou silnú ruku.
A čo to mestečko? Tam nie sú nejaké kluby,myslím napr. turistický,vieš, že aj keby tam bola len geriatria, tak stále je to aspoň niečo iné...Alebo cyklistický...Alebo sa nedá nejaká brigáda,napr. u vás v obchode,si vo veľkej dedine? Poznáš tam všetkých?
veru...som ja jedna velka koza :DD
vo fitku sa červenám tak tam nejdem, kamošov nemám lebo som nudná, tak sa musím prekonať nie, alebo si založ farmu na dvore a chovaj tam sliepky a dávaj im mená, len tam nesmieš chovať toho sudoka, lebo ti ich znásilní, má predsa naj penis
Koza je elegantná, umelecky založená a zamilovaná sama do seba. Mohla by byť najšarmantnejším znamením, nebyť jej váhavosti, tvrdohlavosti, nevyrovnanosti a večného frflania. Nikdy nie je spokojná so svojím osudom a svojou náladovosťou znepríjemňuje život druhým. Je náročná a bezohľadná a nie je si toho vôbec vedomá. Jej nedisciplinovanosť a nedochviľnosť ju robia neznesiteľnou. A pritom keď chce, vie byť milá a šarmantná. Rada profituje z iných a niekedy žije úplne na ich úkor. Je nesamostatná, vždy potrebuje nejakú oporu, ale dokáže sa vynájsť v každej situácii, akonáhle pocíti čo len minimálnu istotu. Je plachá, hanblivá, ale vždy pripravená sťažovať sa na svoj osud. Je rada, keď sa jej venuje pozornosť, rozpráva sa o nej, keď ju niekto vedie, radí a pomáha jej. Ale aj tak zostáva vždy nerozhodná, neustále váha, hľadá výhovorky a večne narieka nad zlými časmi alebo nad tým, kedy jej kto a čím ublížil. Nevie sa rozhodnúť a spolieha sa na druhých. Pesimizmus jej veľmi vyhovuje, lebo má len ďalšiu zámienku pre svoje večné váhanie a lamentovanie. Chová sa vychovane a jemne, ale za týmto správaním ukrýva svoje nálady a vrtochy. Občas býva pobožná - ale verí iba do tej miery, do akej to vyhovuje jej pohodlnosti a bezpečiu. Vzruchy a zmeny vo svojom živote nedopustí. Má sklon veriť poverám a okultným vedám, miluje fantastiku, nadprirodzeno, chodieva k veštkyniam, grafológom a číta horoskopy.....co na to hovoris? ale uprimne!
takze v cinskom horoskope si "koza" :-)
a naco to vlastne potrebujes?:D
amika. som narodena 14. aprila 1991. Vek som si uz trosku zaokruhlila :)
takze niekedy marec-april 1990?