ako ste si nasli zaujmy?

smutnucka2009

jaja...to aby som este aj pribrala a potom budem viac nespokojna so sebou :DD

amika..dakujem ti pekne. Sice mam nejake tie zdravotne problemy ale neobmedzuju ma velmi, v podstate by som mohla robit vsetko co ma bavi. Problem je v tom ze mna nic dlho neudrzi. Skoro nic ma nebavi dlhsie ako tyzden. Budem sa snazit to urcite zmenit, pretoze zit takto nechcem :)

amika

ta holandcina je tazka ako pre koho,ja mam talent na jazyky,takze mi to celkom ide...a je pravda,ze mi pomohlo,ze hovorim po anglicky a este keby som aj po nemecky hovorila,tak by mi to islo este lahsie...smutnucka nie si nahodou v znameni blizencov?

smutnucka2009

ksl...vies ja by som sa tiez rada zabavala na diskotekach a podobne, ale nemam s kym. Proste nemam kamaratov a sama predsa nebudem chodit do kaviarne a tak. Mna by to tak nebavilo. Na pokec chodim, spoznala som aj fajn ludi ale nejako ma to dlho nedrzi. Proste nuda troska uz :DD

amika

wow tae-bo,tam som chodila tiez a vies ku komu? k Fredymu Aiysimu :-)teraz vo fitku mavame aj hodiny pilatesu alebo jogy,dokonca tanecne kreacie tam robime,no sranda,strasne som potom stastna a vela sa smejem i ked nemam v zivote na ruziach vystlane,ale aspon takto sa odreagujem a potom lahsie zvladam problemy a stresove situacie...vyskusaj smutnucka,ved sa premoz plz a uvidis ,ze uz nebudes taka smutnucka...len neviem ked ti tu takto vsetci popiseme ci neplytvame energiou zbytocne,lebo vies ako sa hovori...pomoz si aj pan boh ti pomoze...my ta len mozme nasmerovat,ostatne je na tebe...ak si zdrava a mlada a krasna,nemas co riesit,proste daj hlavu hore a povedz si ved ja to dokazem a chcem to! drzim palce

ksl

Máš pravdu,ja tiež nie som na jazyky. To bolo len tak teoreticky.Takú angličtinu som sa učila 12 rokov a bola som aj tri mesiace v USA,ale doteraz neviem gramatiku a rozprávam ako polodebil...Zopár krát som v USA stvorila takú vetu,že domorodci ležali na stole a plakali smiechom..A čo pokecy? Veď to je celkom dobrá zábava... Pokecáš, posmeješ sa,rozšíriš si obzory,ako iní ľudia rozmýšľajú... :)
Inak ja som sa v tvojom veku zabávala po diskách a krčmách a kaviarňach a odtiaľ som mala veľa známych,lenže som aj vtedy dosť pila... Takže som ti zas bohvieako neporadila... :)

to amika

lebo aj mna to strasne laka,teda Holandsko a holandcina :) je to tazky jazyk? alebo vedela si predtym nemecky aspon ked si sa zacala ucit? lebo vraj je to podobne

smutnucka2009

amika..jasne viem co je to sudoka, to ma bavi akurat na cestach pripadne ak som v skole a sa nudim na hodinach :D...ja som sa venovala behu, po case ma to tiez zacalo dost nudit. Chodila by som na plavaren, ale nemame pripadne by som chodila aj na tae-bo ale to zas u nas nemame. Proste nic co by som aspon vyskusala.

vo fitku sa necitim fajn,ked som tam sama. Nieje to proste prostredie pre mna a vadi mi ze sa velmi cervenam.