pasomnica

ptero

ja bi som chcel vediet ze ak bi som vipil tan sirup co je na to alebo niaky iny prostriedok co to zabija a ak bi som hu nahodou nemal ze ci bi sa mi nic nestalo a vsetko bi fungovalo tak ako by malo???diki za radu :

ivka90

Chválabohu, to som si vydýchla, tak to potom som mala len zhodou okolnosti, lebo deťom nebolo nič, iba mne...Ďakujem za odpoveď.

RNG

ivka, ziadny parazit neprezije dlhodoby var. Parazitov mozno dostat len s nedovarenych veci.A nedostatocnej hygieny so surovym masom.

ivka90

Môžete mi niekto povedať, či je možné, aby bola pásomnica v kuracích drobkách, neviem to isto, ale vypadalo to tak, bola v mäse??, z ktorého sme uvarili polievku, a zjedli sme z neho vodu, zistili sme to, niečo podozrivé, až keď sme začali oberať mäso, mohli sme sa tým infikovať?? Nezníči sa to varom???pri dlhšom varení?? Mohli byť v tej vode, alebo v mäse vajíčka?? Poraďte niekto čo stým??Na druhý deň som mala menšie problémy s črevami, častejšia, asi 4 -krát a redšia stolica, možno je to len náhoda??

panča

alexandra
pasomnica je parazit, zije tym, ze berie ziviny z tekla hostitela. Nema dovod sama zmizunut....Ak mas podozrenie, nerob na sebe ziadne pokusy, ale chod k lekarke, vysetri ta a nasadi ti liecbu (ak bude treba). Ak mas psika alebo macku, treba ich pravidelne odcervovat (pripravky sa daju kupit u veterinara). Ak ma clovek parazity, ukaze to uz aj krvny obraz (zvysene eozinofyly)

veran

Ta pasomnica je velmi neprijemna vec.Najprv sa s clovekom len nieco deje,pokazi sa mu spravna funkcia creva a potom z neho nieco vychadza.akoze tie clanky.Ja som vyzerala doslova ako hlista,aj v tvari ,aj telo .Vaha 48,172cm.Zelena tvar,oci .Za velmi kratku dobu.Doteraz neviem odkial som to zobrala, myslela som ,ze len z nedostatocne tepelne upraveneho masa.Ten pes mi ani nenapadol.Neviem ci je ta zo psa prenosna.Vsak aj pasomnic je viac druhov.Tak sme sa trapili s maminou,VERMOX vobec nestacil,az po prelieceni nejakym ZENTELom,alebo tak ,nieco priserne zo mna vyslo.A potom som aj zacala mat normalnu farbu,vyzerat ako clovek.Na hygienu sme stolicu posielali,stale ze negativne.AZ ked tam napisali ,podozrenie na pasomnicu,jeden den sme nasli odkaz ,ze ma boli hladat z hygieny.Ale ja som uz bola vtedy v pohode.A ako je to s tebou?

RNG

Preparaty pre domace zvierata najdete pod veterinarskymi potrebamy.Tam je to formach aj pre psov, neviem si totiz predstavit, ze by pes bral napr kapsule artemizininu, klincekov a pod.