ahojte chcela by som vediet ci sa dá schudnúť aj bez cvičenia len s úpravou stravy( vylúčenie sladkého, mastného, čipsova taak a po 18 už nepapať)
meriam 164 cm a vážim 51 kg ono to ani nie je vela len ide o to, že cez vianoce som síce nepribrala na váhe ale cítim že som pribrala na veciach kedže sa nevmestím do rifiel :))
lekár mi však doporučil pribrať lebo mám problémy s mebštruaciou ale ja pribrať necem :((
dá sa schudnúť aj bez cvičenia??
Da sa schudnut i bez cvicenia? (jedna otázka pls odpovede)
Ivka1.....ano viem skúšala som aj to ale nepomáha....ja som už skúsila asi všetko :((((((((((
daa saaaaa jednoznacne
Ivka1 hej na tie uši mám eče mediciprin, masť imunoglukán a garasone..a rozne maste mi už dala ale stale nič nepomáha tak ja už neviem :(((
no ved jasné že tie hormony su humus a len to má viac škody ako osohu
Ivka1 je pravda že som schudla...ale iba 5 kg a za 8 mesiacov čo je podla mna dosť dlhá doba a nie je to naraz.....mala som isté obdobie ked som cvičila ale teraz na to nie je čas.....preto som sa pýtala či sa dá trošku vylepšiť telo..
dakujem ti za všetky tvoje rady pokúsim sa počúvnuť ťa
brušné tance sa netancujú nikde nablíku tak neviem čo vymyslím ale cela by som trošku spevniť hlavne stehná a zadok..
a hej gynekolog mi toto povedal vraj mi tie kortikoidy ktoré som brala uplne zničili maternicu moja maternica totiž meria iba 3cm a každý vaječník 1cm čo je moooooc málo..teraz mi chce gynekolog nasaiť antikoncepciu...
Lenocka aka zmena v stravovani u Teba nastala ? Nedoslo k rychlemu ubytku hmotnosti? Toto sa zvycajne stava,prave vtedy ak zeny naraz velmi schudnu.
K tej malej maternici,to povedal gynekolog ? Takze odporucam Ti,aby si zacala chodit na brusne tance,urcite sa
niekde blizko vas tancuju. Ma to velmi dobry vplyv na gynekologicke zalezitosti.zenam to pomaha pri tazkostiach s otehotnenim a co je pre Teba hlavne teraz velmi dolezite: spevnie Ti svalstvo,takze sa zmestis do rifli aj bez schudnutia. Na navrat stratenej menstruacie odporucam uzivat vceli pel.
Včelí peľ je ideálna potrava nielen pre včely, ale i pre ľudí. Sú v ňom obsiahnuté všetky látky potrebné k životu.
Obsahuje : bielkoviny (20-49%), amidy (dusíkaté deriváty org. kyselín tvoriace napr. základ bielkovín), aminokyseliny, jednoduché a zložité cukry (25-48%), tuky (2,7-14%), ktoré pozostávajú v 43% z 3 najhodnotnejších esenciálnych mastných kyselín, hormóny, enzýmy, koenzýmy, vitamíny (provitamín A,B1,B2,B3,B6,B9,B12,kyselinu pantoténovú, biotín, cholín, inostol, C,D,E,K,rutín), minerálne látky (Vápnik, fosfor, draslík, síra, sodík, chlór, horčík, železo, mangán, meď, jód, zinok, kremík, molybdén, bór, titán, selén)
Použitie: - pri zvýšenej fyzickej a psychickej námahe, zvyšuje energiu a vitalitu
- ako prevencia, pretože zlepšuje efektívnosť imunitného a nervového systému
- pomáha pri trávení a metabolizme tukov
- je silný zneškodňovateľ jedov
- spomaľuje procesy starnutia
- pomáha pri pooperačných stavoch, rekonvalescencii
- nechutenstve a úbytku hmotnosti, poruchách telesného i psychického vývoja,
- zlepšuje efektívnosť imunitného systému, pomáha pri trávení a metabolizme tukov
- pri srdcovo-cievnych ochoreniach, pri cukrovke, málokrvnosti
- zápche, žalúdočných problémoch, ochoreniach čriev, pečene, žlčníka,
- ochorení prostaty, poruchách mužskej potencie,
- ochoreniach kože, kĺbov, očí,
- pri poruchách spánku, depresiách vďaka bohatému obsahu zinku a B6,
- pri chronickom alkoholizme,
- pri onkologických ochoreniach (zmierňuje účinky ionizujúceho žiarenia),
- pri alergiách ( dobre zneškodňuje jedy a obsahuje látku – guercetín- ktorá brzdí uvoľňovanie histamínu z tzv. žírnych buniek- to spôsobuje opuchy, rozšírenie ciev, pokles krvného tlaku a iné), Zlepšuje dýchanie pri sennej nádche, astme apod.(desenzibiluje organizmus)
- zlepšuje funkciu nedostatočne pracujúcej obličky,
- môže ovplyvniť činnosť štítnej žľazy,
- môže pomôcť (nie vždy došlo k výraznému zníženiu) pri znížení hodnoty triglyceridov (neutrálne tuky) v krvi a vysokej hodnoty cholesterolu (pri týchto problémoch je vhodný produkt ARCTIC-SEA)
Je potrebné rozlišovať včelí peľ od rastlinného, ktorý spôsobuje pollinózu (sennú nádchu). Toto neplatí pre včelí peľ, pretože zrnka sú veľké na to, aby ich človek vdýchol a rastlinný peľ je v nich pozliepaný a obalený, takže sa nedostane do styku zo sliznicou. Ale aj v.p. môže vyvolať alergickú reakciu, ale nie mechanizmom, aký vzniká pri pollinóze.
TEST NA ALERGICKÚ REAKCIU: zje sa malé množstvo v.p. a sleduje sa, či približne do pol hodiny nedôjde k nejakým kožným prejavom, bolestiam hlavy, alebo k výraznému zvýšeniu frekvencie tepu. Niekedy môže spôsobovať nadýmanie, preháňanie- vtedy znížiť dávku (neužívať nalačno, ale po jedle.)
Ivka1 mám 19 a áno predtým som mala menzes ako hodinky vždy po 29 dnoch a teraz už 4 mesiace nič :((((((((
a vraj na 99% nebudem mať deti bo mám velmi malú maternicu :((((((((((
da sa!