Male vyrastky v okoli konecnika a vaginy

lilet

ahojte....je mozne po odstraneni kandylomat mat sex bez toho,ze by som nakazila partnera?..viem ,ze sa to neda viliecit...ale ci som nebezpecna aj ked nemam momentalne bradavice...

lo

Skrecko, ak si v anglicku, tak ziadne strachy ze budu problemy s lekarmi. Najdi si STD cliniku, zavolaj a oni Ti pomozu. Je to zadarmo.

simona

mne sa tieto vyrastky objavili nedavno na pyskoch mam pocit, ze rastu a pritom som styk nemala?obcas to aj svrby...tak co to je?

skrecko

Ahojte
Ja som mala genitalne bradavice doktor mi ich vypalil predpisal krem aldara ktory bol strasne drahy
a povedal ze by sa nemaly znovu vratit ale oni sa napriek tomu vratili a ja som teraz v anglicku a myslim ze k doktorovi by bolo komplikovane ist
neviete mi poradit co by som si na ne mohla kupit
kupila som si taky kremik na herpes ale ten nejak nepomaha prosim pomozte

anajka

kočky, ako rýchlo sa to šíri, ja som si tiež dačo našla - iba jeden, ale myslela som, že je to vyrážka. Celkom ste ma vyplašili, neviem či mám utekať za lekárkou hneď zajtra. Prosím poraďte. vďaka

wioletta

alz-bee
DAkujem velmi pekne dufam ze to pomoze

RNG
tak ja som si kupila zinok, selen, vitamin C a tiez echynaceu a beriem vsetky tieto vitaminy myslis si ze mi to pomoze?

RNG

Na celom svete je celkove epidemia roznych virusov a mnoho ludi, co aj nemaju zatial ziadne prejavy ich pritomnosti v tele maju ich niekolko naraz cely cas.
Preto tu zdoraznujem zvysovanie imunity STALE, nie len pre tych co maju uz rozne prejavy.
Virusy totiz len cihaju na prilezitost oslabenia tela a vtedy sa prejavia chorobami a v pripade niektorych aj rakovinami.
A zase sem pripojim prispevok z temy herpes, lebo sa tyka vsetkych virusov:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)