Lactacyd, Soforelle, Dove alebo Nivea?

martus50

ja už roky používam gel na int. hygienu zn. RYOR, podľa mna je lepší ako Lactacyd a Soforelle, doporučujem ho vyskusať.

liana

Ja som spokojna s Lactacydom, ale teraz pouzivam carfree, lebo som v zahranici a tu Lactacyd nie je. Inak doktor mi hovoril, ze z casu - nacas treba znacku intim mydla vymenit...

tinusska

pridavam sa ... saforelle.. ja si ho kupujem od kedy je na trhu na slovensku.. pouzivam ho na vsetko... niekedy aj ako sprchac, na holenie, na intimnu a pouziva ho aj moj priatel... fakt stoji za to..

lucia87

Ahoj Maruska!
Jednoznacne Saforelle! Najprv mi ho odporucila moja lekarka. Uz dva roky ho pouzivam a musim povedat, ze je vynikajuci. A to som tiez povymienala rozne druhy, takze to viem porovnat. Nedavno ho vyskusala aj moja teta, potom, co jej ho odporucil lekar a tiez ho uz nedala z ruky. Dokonca je vhodny aj pri postipnuti hmyzom, ci pri popaleni na zmiernenie zapalu. Mne pomohol na zmiernenie aj ked som mala po navsteve virivky kvasinky. Najprv sa musis umyt vzadu, chvilocku nechat posobit, zmyt a potom zpredu (druhou rukou samozrejme). Vzdy ho nechaj aspon chvilku posobit, kym si oholis nohy alebo sa nasamponujes:-)Je pomerne drahy, ale da sa kupit aj male balenie, ktore pouzivam ked idem na dovolenku. Staci ti kvapka;-)

leerka

ja som pouzivala aj niveu, ale ta sa mi neak nepaci , nemam neake negativne skusenosti, ale lactacyd sa mi zda omnoho lepsi a bola som s nim aj spokojnejsia, takze u mna vyhrava lactacyd, kupujem si z tejto znacky aj intimne obrusky...