Rozhodla som sa spáchať samovraždu, a nik ma už nezachráni. Dnes v noci zoskočím zo 7 poschodovej budovy. Len vás chcem vystríhať: nikdy nechcite byť dokonalý, majte sa radi. Lebo skončíte ako ja. Vážte si život, tešte sa z maličkostí. V tom tkveje základ života - v maličkostiach.
Rozhodla som sa pe smrť
nechcem byť zlá... ale ževás to baví, ľudia...
myslím že toto je už úplne bezpredmetné...
osoba, kt. to tu napísala očakávala presne také reakcie akých sa aj dočkala - už len tá jej veta - a nik ma už nezachráni- je dosť podozrivá... čaká odhováranie... a ak chce skočiť, skočí aj tak... toto fakt užnikomu nepomôže...
budem dúfať, že si len niekto robil žart, ale takéto prosíkanie nikomu už nepomôže...chyba nastala niekde inde...
oznámit ze ides spáchat samovrazdu, ved to je úbohé. sprav ju a tý co to vedia sa o tom dozvedia. podla mna sa dostatocne milujes na to aby si si zobrala zivot, ved po veceroch cetujes s ludmi, tak to nevyzerá na depresie. a keby si chcela byt dokonalá tak by si si vybrala inú smrt, mozno tu prirodzenú a nie ublizovat svojej rodine a nech boch chráni, ked uz nie teba, ale ked zabijes cloveka kt pojde o kolo. podla mna psichiater je ovela lepsie riesenie, ved teraz je medicína tak do predu, ze ta dajú psichycki do kopy a nie po vianociach aby niekto behal okolo pohrebu... nebud sebec, daj zarobit zdravotníctvu a neries kokotinu typu dojebat ludom nový rok..
PROSIM,NEROB TO. ZVLADNEŠ VŠETKO NA SVETE,LEN MUSIŠ ZABOJOVAŤ!!! ŽIVOT SA NEDA RESETNUŤ. NEDOKAŽEME SI NIKTO PREDSTAVIŤ TU DEFINITIVNOSŤ TOHO ROZHODNUTIA!NEDA SA DNES ŽIVOT UKONČIŤ A NIEKEDY ZAČAŤ ZNOVU INAK. KEĎ SKONČIŠ JE TO NAVŽDY,UŽ NEMAŠ ŠANCU TO ZMENIŤ.ZMENIŤ TO MOŽEŠ LEN TYM,ŽE BUDEŠ BOJOVAŤ,MOŽNO STOKRAT PADNEŠ AŽ NA DNO,ALE MUSIŠ VSTAŤ A SKUSIŤ TO ZNOVA,ZNOVA,ZNOVA...PROSIM,PROSIM TO NEMOŽEŠ UROBIŤ .
ludia, co to takto vytrubuju na nete - to neurobia.
upokojte sa.
prosim nerob to je mi z toho smutno porsim nie
prosim nerob mi to, to by mi zlomilo srdce
Ak by bola tvoja samovražda naozaj až taká emotívna, ako tu prezentuješ, tak by si ju spáchala v tichosti, nepotrebovala by si tu to rozpytvávať... A ak nás chceš upozorniť na také veci typu: Nechci byť dokonalý a blá blá blá, tak to naozaj nemusíš, lebo sa to rozoberá všade a aj tak na to každý serie!
Vieš koľko samovrážd som spáchala ja? X! Každá bola dokonale premyslená, rozobratá, ale len v mojom vnútri... A nikoho som tak blízko nepustila, aby o tom vedel.
Vykašli sa na všetkých a na všetko. Je zbytočné trucovať nad tým, že sa cítiš sama. Každý je sám.... a niekoho to bolí menej a niekto sa chce preto zabiť.
Možno tvoja samovražda bola tiež spáchaná len v tvojom vnútri a myšlienkach...vtedy je tá samovražda asi najkrajšia. A to nechci vedieť, koľko ľudí také samovraždy pácha.
Každý...aspoň raz...za svoj život. A vieš prečo? Lebo sa nechajú nasierať okolím, lebo sú tak zdegenerovaní všetkými tými vplyvmi z vonka, okolonosťami a nadočakávaniami...
neviem i je to na mieste al ked som bola mala som mala problemy ze ked som v noci zaspavala mala som hrozne predstavy a zle myslienky ktorych som sa nevedela niako zbavit.prenasledovali ma casto aj cez den.plakala som casto.bolo to hrozne.ale casom to preslo...aj ja som myslela ze sa zabijem.sice nie az taq ako ty ale bolo mi otrasne..ale preslo to.no tolko moja skusenost.ale netrufam si ti radit lebo vidim z s tebou je to skutocne vazne
myslim ze tym ze jej povies ze zivot je krasny jej nepomozes.asi ma problem pre ktory neie ten zivot krasny.a pre teba asi je...niesme seci rovnaky.skor by som sa opytala ze ci je ten problem resp.viac problemov ktore mas ci su trvale ? alebo ci si nemyslis ze prejdu...
Co vy viete preco sa tak rozhodla,kazdy ma ine dovody ked sa na toto odhodla. Neskac,zivot je krasny a ty tym nic nevyriesis len by si ublizila rodine.