Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozhodla som sa pe smrť

machulka006

nejde o chápavosť či nechápavosť... ale ako sa dá preboha zareagovať na takúto správu? mslíš , ž enejaká tá chápavosť by pomohla... ? obávam sa, že nie...
len je smutné, že ten dotyčný nemá vo svojom okolí niekoho kto by mu pomohol...

...

ste idioti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sebeckí,nechápaví
imbecily. prajem vam rovnako "chapavých "ludí vo vašom okolí.

gluck

niektori z vas su tu absolutne nechapavi, aj ja som mala obdobie, ze to chcem skoncit, myslim, ze ked je niekto rozhodnuti, napise to kludne aj na net a aj to spravi...zalezi od cloveka, od okolnosti, od situacie, niektori cakaju odhovaranie, niektori to chcu len hodit cierne na biele, niekedy clovek naozaj nevidi vychodisko, vtedy potrebuje pomoc,kolko ludi tu dnes mohlo byt, keby v spravnej chvili mali niekoho pri sebe...niekedy sme poriadny sebci

sonna2

no tiez zle zistenie je to, ze mnohi, co maju problemy, aj by isli napriklad za psychologom, ale nemaju na to financie,
a za psychiatrom nejdu, lebo nechcu mat zaznamy

sonna2

bez ohladu na okolnosti, najhorsie zistenie je to, ze malokto z tych, co maju problemy a uvazuju o odchode si uvedomuje, ze samovrazda nemusi byt uspesna, ostane nazive, ale napriklad ochrnuty, alebo s inymi trvalymi nasledkami, okrem inych veci samozrejme

technécium

no už sa ti to kráti tak len posledná rada, skáč dobre, nieže si len niečo polámeš a potom to zas budeme platiť mi daňoví poplatníci

sanatorium33

pocuj ja viem presne o com hovoris !!!....pokial si chces o tom s niekym pokecat ... napis mi na mail
rad si s niekym o tom pokecam
tak pa

leila

blanka panenska... a preoc by som sa mala zaujimat o niekoho, koho nepoznam, mna trapia a zaujimaju ludia z mojho okolia, ktorych poznam, ktorych mam rada.... moja rodina, priatelia.....