Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozhodla som sa pe smrť

delphia

ak niekto ma samovrazedne vtierave, myslienky, ma casto problem sa "otvorit" aj odbornikovi, nie to hovorit o to svojim rodinnym prislusnikom, u ktorych dotycny rizkuje vysmech, nepochopenie, odmietnutie, alebo jednoducho ze bude povazovany za blazna.

...

vo svojom živote som sa ,bohužiaľ, s tým stretla viackrát. neboli to moji veľmi blízky ľudia,ale neboli ani cudzí... a možno stačilo len počúvať,brať to vážne,alebo ...ja neviem

blanka panenská

zjuzjika je to zaujimave svoj cynizmus skryvat za akoze nevies kto je dotycny nakolko je tu este jeden prispevok.
no a ze vraj samovrahovia su ubohi, hm

delphia

paradoxom je, ze vobec nikto nema zarucene, ze sa nedostane do situacie, ked jeho mysel ovladnu cierne, mnohym nepochopitelne myslienky. k tomu vela netreba. casto je endogenna pricina-ked spustacom su urcite biochemicke procesy, alebo nedostatok urcitej latky v mozgu a "cierne" myslienky sa znenazdajky zrodia v hlave aj tomu kvazi najvacsiemu "borcovi"

...

tiež som bola o tom dlhé roky presvedčená, ale dnes už nie som.mal to byť len pokus,ale nikto ho nevzal vážne...každá kvapka v mori je pre more dôležitá.

leila

a zazila som raz situaciz, ze jeden clen mojej rodiny mi povedal, ze ak mu nieco neprezradim, alebo neivem co presne to bolo, ze sa zabije...a ja som na to odpovedala, no nech sa paci, zabi sa, prinesiem ti noz, alebo lano? lebo viem, ze to ten clovek povedal naschval, aby som ho lutovala a viem, ze by to nikdy dotycny jedinec neurobil, lebo ja to nema "gule"

leila

presne som vedela, ze polozis tieto otazky....vies moji znami a aj rodina su ludia o ktorych viem, ze keby chceli nieco take urobit, dozvedela by som sa to... nedokazem ti to vysvetlit, ako je to mozne, ale ja sa vzdy vsetko dozviem....

...

čo ak je tá osôbka na druhej strane niekto,koho poznáš?????? čo ak je to niekto tebe blízky? tiež ti je to jedno?
čo ak tí,čo by jej chceli podať pomocnú ruku tu nie sú a ty si jediná...
keď je niekto jediný kto môže,tak vtedy už musí!!!! viem je to len čo ak??? ale občas to tak treba brať

leila

aspon by sme vedeli, ze neblafuje...a preco by to mnou malo pohnut, kazdy naech si naklada so svojim zivotom ako uzna za vhodne..... ja ju do toho nenutim ....ale takisto ju nebudem ani odhovarat...ona by si mala uvedomit, komu tym ublizi...lebo ma urcite rodinu, priatelov, ktorym na nej zalezi.....

...

len jedna otázočka,s mnohým tu napísaným súhlasím,ale zaujíma ma. keby sem napísala: volám sa xy,som z takéhoto mesta a ked si myslíte že blafujem,tak zajtra v tv uvidíte... a zajtra by ste v tv fakt uvideli. nepohlo by sa trošku to vaše sebavedomé svedomie???? možno sme mohli aspom skusiť byť jemnejší...diskusia??????