Pekny vecer,mam taku malu otazocku,pred 2 tyzdnami som mala s priatelom sex,s kondomom a vytiahol skor nez sa urobil,takze kondom+prerusovana..a teraz som to dostala,normalne ako vzdy o trosku silnejsie ako kazdy mesiac..myslite ze som v tom?
Poradte...taka otazocka...
a nechcem patrit,medzi tie trubky co pisu,ze su tehotne v 18,19 rokoch!!..istoty nieje dost..len som si chcela byt ista...vselico sa moze stat....ale akoze dikes...aspon vidim akí su tu uprimní ludia a ubohíííí
akoze dakujem ze som prosila o radu,dockala som sa tu len nadávok....akoze PREPACTE..ale istota je istota..a ked sa to chcem spytat,tak ma vsetci nekritizujte..a niesom slapka ako tu dotycný/á povedala!!!!a inak mam 21 rokov..nie ziadna soplana!!!..mozno,ze ktora na mna tu ndadavala ma menej nez ja!...takze....asi by to tu mali zrusit,keby niekto hresil na druhych..je to ubohe..ja som sa chcela len spytat..a nie aby ste na mna tu nadavali!!uboziaci
neboj moja aj mne sa presne stalo to iste a mam normalne kramy i ked ma boli brucho som v prdeli cely den prespim..
dobre beriem.. ale ked sa niekto opyta takuto otazku aj napriek tomu ze dostal menstruaciu tak je to vazne infantilne a trapne..
myslim ze mozes byt pokojna,nie si v tom... ale este k ostatnym ktori tu odpovedali, ak ste si nevsimli su tu aj hlupejsi ludia a otazky ako je tato tak co sa tu vzrusujete..kondom + prerusovana suloz nieje blbost,istoty nikdy nieje dost ked si niekto nemoze dovolit mat dieta..a urcite je to lepsie ako to svinstvo HAK
otras ked sexuju male vypatlane stetky!
TY SI OZAJ VYPATLANA? KONDOM + PRERUSOVANA A ESTE SI AJ K TOMU DOSTALA KRAMY TAK NACO SA PYTAS TAKE PRIMITIVNE OTAZKY TY BLBA KOZA .. NIEKTORYCH LUDI TO MOC VYTACA KED SI DRBNUTA A SEXUALNE NEVYSPELA TAK NACO SEXUJES NA MARIU BOHOVU?? SI TRAPNA
mozno na toto forum chodia aj panny marie, tak potom to mozne je, len ich tu je v poslednom case neak vela :-)
presne tak aako napisala ta predomnou =)mna to neskutocne vytaca taketo trafene otazky na hlavu..dotycna pise ze kondom+prerus suloz a este ktomu aj kramy dostala tak co tu je rec o tehotenstve pre boha ?si tu kazd amysli ze otehotnie hned ako luskne prstom ?no naivne ste az to boli !
najprv si nastuduje ako funguje rozmnozovyci system, potom by ti tu nikto nevynadal, lebo by si taku otazku ani nedala...