Pekny vecer,mam taku malu otazocku,pred 2 tyzdnami som mala s priatelom sex,s kondomom a vytiahol skor nez sa urobil,takze kondom+prerusovana..a teraz som to dostala,normalne ako vzdy o trosku silnejsie ako kazdy mesiac..myslite ze som v tom?
Poradte...taka otazocka...
nemam potrebu komentovat niekoho ineho ja sem chodim aby som niekomu pomohol pripadne sa nieco priucil a nie aby som si liecil komplexy ...
no šak sa pytam.. uz niesi taky mudry/a co?
fakt nemas co robit ze ?
hej?tak mi definuj tu otazku co polozila ta 21 rocna "zena"
neexistuje sprosta otazka iba sprosta odpoved
nikto nepadol z neba uceny
teda okrem tych co tu nadavaju ....
niekto- prepac ze to poviem tak natvrdo..ale moze si zato sama nema davat taketo primitivne otazky..clovek by si myslel ze si z neho striela
no o to ide ze nic
je to smutne ale vecsina ludi sem pise len aby niekomu vynadala
niekto- a prosim ta co inteligentne sa da na tu otazku odpisat.. ved ta otazka sama o sebe vsedci o jej inteligencii.. co jej mame odpisat ze nieje tehotna? ved je to na SMIECH !!!!
mas praudu nejde o otazku ale ked nemam co inteligentne dodat tak sa tym nezaoberam ver tomu ze kebyze niesi chranena/y anonimitou internetu nenapises pol kriveho slova na nu
niekto- nejde ani o tu otazku ... ale aby 21 rocna zena sa pytala taketo uplne primitivne otazky a pritom tu velice mudruje o 18 rocnych tehotnych soplanach a o tom ze soplane pišu do tohto fora ze ci niesu tehotne.. nepisala nahodou ona to iste? mna osobne taketo otazky privadzaju do nepricetnosti.. nepoviem ani pol slova keby sa toto opyta 15 rocne decko.. ale 21 rocna? je to ubohe co ti ludia dnes dovadzaju