Pekny vecer,mam taku malu otazocku,pred 2 tyzdnami som mala s priatelom sex,s kondomom a vytiahol skor nez sa urobil,takze kondom+prerusovana..a teraz som to dostala,normalne ako vzdy o trosku silnejsie ako kazdy mesiac..myslite ze som v tom?
Poradte...taka otazocka...
omfg ludia co mate koplexi alebo nemate co robit co je vas do toho ci vie co robi alebo nie vsetci tu nadavate ako chore vrany pritom je to taka hovadina vo svete sa deju aj horsie veci ako jedno dievca co sa boji ci nieje tehotne hlavne ze vy ste sa narodili najmudrejsi na svete vacsina z vas do tohoto fora prispieva iba preto aby niekomu vynadali . chore ...
akoze nehnevaj sa ale v 21 rokoch by si uz co to o sexe a aj o moznom tehotenstve vediet mohla.....si to aspon nastuduj predtym ako to ides robit.... a vies co najlepsie by asi bolo, keby to take ako ty ani radsej nerobili,,,,vyhli by sme sa takymto stupidnym otazkam---
boha co tu ty mudrujes o 18 rocnych soplanach.. si otvaras velice hubu a o sexe toho vies akurat tak velke ....... si precitaj na nete ako funguje rozmnozovaci system.. ci co si myslis ze tie spermie vylezu z toho kondomu a naskacu ti rovno do pice? si trapna az to tu kazdeho vytaca ...
si jebnuta alebo co co sa take kokotiny pytas dopice boha decko jedno
a ze 18 rocna je soplana.. tak soplana rozmysla trochu inak ako ty .. nabuduce ked budes chcet mat deti tak nech si tvoj frajer navlece gumu a strci ti ho ro riti potom urcite otehotnies nemusis sem ani vypisovat .. maj sa
SI TRAPNA !!!!! A urcite nemas 21.. lebo zena v takom veku uz rozmysla uplne inak ako ty ... si este sexualne nevyspela a je to strasne ubohe take otazky.. tu sa riesia ine veci a nie to ze ty si dostala silnejsie kramy ci co a tak si myslis ze si tehotna.. sa zobud ty krava tupa
ked sa spytam taku otazku to znamena ze viem toho uboho malo???..ked si chcem byt ista a chcem to pocut no resp.vidiet..takze...neodsudzujte tu ludi..podla toho co sa opytaju..je to primitivne..aj ked mozno je primitvna otazka,ale primitivne je nejaka nabuchana 18rocna soplana!!!!...takze.istota je istota
tak teda fakt, na to, ze mas tolko rokov co ja toho vies az uboho malo...
studuj dievca, studuj...