Ako vyrysovat brusne svaly?

allla

takze neradim ti sa obmedzovat ,nerob to,ked budes mat uz tehlicky na bruchu a budes mat chut na sladkost tak tvoje telo bude naviknute iba na zdrave veci tak ked das to ust tu sladkost bude to pre tvoj zaludok tukova bomba cize ked nechces aby ti to skodilo,daj si pred sladkym porciu zeleniny,nikdy nejedz sladke na lacno dobre?
a presne tak strukoviny...
vies ono to neje tak zakladne kedy o ktorej cvicis ale ako to cvicis...hlavne ked prides zo skoly a chces cvicit trebars o 6tej tak aspon hodinku pred cvicenim nepapaj...ovocie samozrejme ako prilohu k desiate...a neskracuj jedalniky ,lebo si chlap musis papat vela ,a neobmedzu sa aby si neprisiel o spravnu fukniu vstrebavania zivin.a ten bicykel,no mozes na nom samozrejme cvicit lebo nim spalujes tuk ,a aj viac menej na brucho je dobry...lebo nim vytacas trup,este ti poradim,ked mas doma cinky daj si ich do ruk za hlavu a vytacaj trup do jednej a druhej strany aspon 10minut po seriach...to je na bocne strany,tak isto aj brusaky smerom do kriza.A ano strukoviny,pomocou nich sa ti budu lahsie tvorit a pracovat slavy..cize po treningu po hodine po cviceni je dobre na veceru naaajlepsie bielkoviny dobre?a namiesto hranoliek si daj ryzu ta je dobra a zdrava.A k tomu behaniu,zacni radsej v jari,v lete mozes plavat...podel si to..a ked este chces spalit tuk pri cviceni sa oblec,aku mas vysku a vahu?

No dojalo ma ze v 15ke sa zaujimas o svoju postavu tak tvrdo:)ja mam 14 rokov ,no nemakam strasne brutalne,a vyznam sa v cvikoch ohladom toho:)sem tam si aj zacvicim,kedysi aktivne dnes uz nemam cas...a nezabudni na PEVNU VOLU ta je zakladom .

peto22

mam 15rokov acvicim s prestavkami 4mesiace ale 2mesiac som nemohol tak aktyvnejsie lebo prerabali posilku...a ostatne som mal zdravotne problemi dostal som chripku a hned potom anginu, a to som nemohol, teraz cez vianoce to idem znova rozbehnut..., a ako to bude cez skolu lebo ja pridem zo skoly pomerne neskoro asi okolo 16:00 to mozem cvicit brucho aj vtedy ne?? a v lete zacnem behat na zaciatok sa pripravim na bicykli mozem nie?? a ked ide o to jedlo, takze mam jest bielkovyny-strukoviny, mäso, soja, atd. a ovocie by som mal mat kazdy den ze?? a co sa tyka este tych sladkosti tak ich radsej vylucim lebo si rad zjem sladke a aj to moze byt dovod toho ze mam brucho take ako mam:(

allla

aha,no este dobre ze si dal sem tu stranku:)no ten neje az tak na brusnu cast dobry,ale vytacas sa nim aj trupom cize aspon 20minut staci,a na vecer neje dobre cvicit na vecer je dobre dat si nieco zdrave pod zub,a rano po cviceni aspon hodinu po cviceni si daj banan a neskor ranajky,sacharidy mas povolene v ranajkach aj obed,no po 14tej z nie...no a ked budes 5 dni do tyzdna tak ten 5ty den si daj pomenej aby sa ti svaly neprepalili...namiesto brusakov si radsej zabehaj,na pol hodku to rysuje celu postavu a na brucho je super aj plavanie..plavanie a beh je na cele telo dobry...cize 5ty den radsej nieco z toho si vyber...a ked budes aktivne a snazit sa cvicit do pol roka mas vysledky:)len sladkosti daj si ak mas chut alev malom mnozstve dobre?kolko mas rokov ak mozem vediet?odpisem ti neskor mam pracu:)

peto22

myslim tento bicykel m-s.cz
no a vecer nieje dobre cvicit ze?? a ked budem cvicit 5dni do tyzdna a niekolko mesiacov tak budem vidiet brucho inak asi za aky cas?? a co sa tyka jedla co by si odporucala po cviceni??

allla

neviem aky bicykel:Dnemyslis ten co sa hybe ako eskalator teda tie pohyblive schody len to je rovne a ty na tom behas?:Dneviem to inak popisat,inu predstavu o tom nemam:Dno ale s cvicenim netreba prehanat:)najlepsie je rano na lacno stravu asi poznas po cviceni..a potom si zacvis ak mas chut aspon 4krat do tyzdna, a na vikend nechaj telo regenerovat:)a co sa tyka este brusakov,najlepsie je brusaky cvicit na sikmej lavicke ,a sklapacky klasicky na zemi

peto22

dakujem pomohla si velmi dobre takze budem robyt tak s tymi seriami a brusakmi ten cvik na trabine poznam len som ho cvicieval davnejsie ja som to cvicil tak ze som si lahol na lavicku chtil sa za seba-za stojany a dvyhal nohy poriadne som to citil a budem cvicit tie brusaky a bude zvysovat serie, a bicykel no neviem ako by som to povedal to nieje taky kde sedis ale stojis....inak vsetko chapem moze byt ten "bicykel" kde sa pohybujes bez sedenia? a zacnem stym hned dnes:D

allla

bycikel sa zamerava skor na stehna a zadok,spevnuje a tvaruje...tam malokedy zapojis brusne svaly.Ale mozes mat super vysportovane lytka,na ktore pomahaju aj drepy:)
Co sa tyka tych brusakov,ano napriklad v januari budes cely tyzden cvicit 20brusakov v 2seriach,ked tyzden prejde budes cvicit 20 brusakov v 3seriach a kazdym tyzdnom seriu pridaj.
Ked bude februar to iste,len 30brusakov opat prvy tyzden 2 serie 2 tyzden 3serie ...chapeme sa?
taka mensia poznamka:ked mas doma zavazie daj si ich do ruk alebo na hrud,ale rataj s tym ze obvod pasa sa ti bude zvacsovat ,nevylucujem ani kilogramy,lebo to budu iba svaly ,ktore vahu zvisia,a predsa sval je tazsi ako tuk to vieme iste.
Odporucam najlepsi cvik na brucho mne strasne osobne strasne pomohlo zdvihanie noh na trabine,a lepsie ako brusaky su sklapacky,dalsi cvik je dobry napriklad lezis na zemi a zdvihas nohy do praveho uhla,no nohy sa pri sklone nadol nesmu dotykat zeme ale 20cm nad zemou a opat zdvih.
Ak chces formovat tak cvis pomaly ,nezalezi na pocte brusakov ,ale na tom ako citis sval.
Ziadne tabletky na rysovanie nepouzivaj-zbytocnost.
Najlepsia strava a stavebna latka pre svaly su BIELKOVINY ...odporucam ti hlavne soju to je bielkovinnna bomba:)(soja ,mlieko,syr,mlieko,lanove semena,sunka,)

dufam ze aspon trosku som pomohla :)pekny vecer

peto22

takze mam cvicit brusaky a postupne stupnovat serie a opakovania? a mam doma aj bicykel mohlo by pomoct aj to ze by som behal kazdy den napriklad 20minut ?

allla

no a ja odporucam ze ked zacinas cvicit brucho,zvisuj si kazdy mesiac pocet brusakov ,napr. tento mesiac -januar cvic aspon 20brusakov v 2seriach ,kazdy tyzden seriiu zvisuj a na kazdy mesiac zas zmen pocet brusakov vo februari zase 30brusakov a zase po tyzdni men serie na viac...neje dobre cvicit brucho stale iba 40timi brusakmi po 3serie,ked budes zvisovat brucho vlastne dostane porazku na ten zvyseny pocet a tak svaly budu lepsie pracovat...