som 15rocny a posilujem uz to vyzera slusne a cem sa spytat ze ako mam vyrysovat brucho dost ma stve ze tam niesu tehlcky ale "platna" staci ked ho vyrysujem, mam 68kg a od posilovania som nabral 6 a musim nieco robyt z bruchom co poradite??
Ako vyrysovat brusne svaly?
no koli istym problemom som cvicila,a ano zaujimam sa o sport tak som to precitala,a pamatam si tie veci
a to ta zaujima cvicenie a cviky a thake veci :D lebo keby som vedel vsetko to co vies ty tak by som bol na tom inak..
a ano,som zena a mam 14 rokov :)
napiosem ti takto:
ked cvicis brusaky a ked ides k smere ku kolenam cize zapojis sval napnes ho vtedy je nadych a ked ides z kolien na zem tak je vydych:D
:Dked cvicim tlaky tak to ked davam cinku na hrud tak sa nadychnem a ked ju tlacim tak vydychnem ne?? a inak ty mas 14rokov si zena??
opravujem pri uvolneni svalu:D
nie prave naopak?:)pri napinani nadych a pri uvolneni slavu vydych?:)
ja pri cviceni ani neako brutalne nepijem le tak primerane....a dychanie pri cvikoch poznam pri uvolnovani nadych a pri napinani vydych:D
nie,nemaj vicitky,aspon vies pravidla,pred tym by si to robil mozno nespravne:)a nezabudni pri cviceni spravne dychat velmi podstatna vec:)a pit tekutiny,cista voda,alebo mineralka ,do 16tej moze byt kofola,ale pri cviceni v ziadnom pripade
mam asi 175cm a 69kg k cviceniu ma dostalo to ze zacali stym kamosi a ked som byval inde do 14ky tak som nemal kde cvicit a teraz ked sme sa prestahovali mam posilku kusok od domu tak to musim vyuzit:D len ma dost nasralo to ze som bol dlho mimo teda chori.... :(((