Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kedy ste to prvy raz robili??

DR.BORIEVKA

To som rád že sa ten vek tak presunul vyššie, ja keď som začínal zo sexom bolo mi 14....a v celku to ušlo...no hlavne som mal o tom prečítaných tolko vecí že až až....hlavne vždy používajte prezervatív...určite si nechcete pokaziť život a život vašej partnerky otehotnením. Taktiež keď začínate zo sexom v tak mladom veku...do 25 a viac budete mať mnoho partneriek...no vždy si berte kondóm...bo sa možte veĺmi rýchlo nakaziť nejakou pohlavnou chorobou. Priatelky nestriedajte....majte jednu s ktorou budete pokial vás ona sama nepošle k vode. potom si najdite druhú...a snou bude tiež tak isto...bez prezervetívu sexujte len s partnerkou ktorú si chcete vziať za ženu, alebo je už vaša manželka.....

Matwejj

no pohodka ja som to robil prvy krat tento rok v 16tich a pohodka nebolo to take ako niekto vravi ze pichnes par krata bude ja som sulozil asi 15minut a potom ma dorabala asi 30minut pretoze ju to bolelo takze tak

Plysiak

usiko.. to nie je vekom.. viem si to predstavit.. ze to bolo daco v style vopchal vysunul a bol, ale.. to by sa vekom nevyriesilo...