Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otazky pre chalanov..Opovede pre dievcata

Príspevok v téme: Otazky pre chalanov..Opovede pre dievcata
freya

Chalani dam vam taku otazocku..skor anketa.. Pacia sa vam zeny skor oblecene slusne(cizmy,top elegantny,kabelka,trendy kabatik)???

alebo skor sportovo(teplaky,mikiny,bunda,botasky,jeans)

co vas viac pritahuje???? take skor oblecenie modelocky alebo normalka...odpovedajte prosim uprimne ktora vas viac pritahuje..a neodpovedajte na tie otazky prosim takto ze:je mi jedno co ma oblecene ked ju milujem...pytam sa teraz cisto teoreticky...dakujem pekne

leiluska6

Slovenska moda sa mi nepaci vobec...vsetko je na laznicky sposob...Najlepsie sa oblekaju cinanky a spanielky a preto mozu byt hocijako skarede, chlapov budu pritahovat vzdy svojim stylom oblecenia...

suns

jasne zuz, elegancia je super vec a roznoroda:) minisukna, stekle po kolena, hole krize a uzka kozena bundicka je NEVKUS ... hlavne v zime... Moj priatel mi krasne povedal, ze hole krize su vrchol nevkusu v zime, nie je to pekne ani zdrave! Mudry chlap, preto ho milujem:)

zuz

K tej elegancii ..to som chcela..Pre mna to neznamena ziadne stekle,holky pupok ani minisuknu.Ale taky klasicky priklad napr uzke rifle tmave,kosielka (nie uplne elegantna) alebo nejaky svetrik taky ala ORSAY:) a kabat,cizmy(nemusia byt ani na opatku trebars) .K otmu kabelka nejaka taka..leskla kao sa nosia:)Alebo strasovy doplnok..neviem co vsetko mozne sa da povazovat za eleganciu..ale nie cierna minisuna!si myslim ja osobne:)

suns

ja som tiez zena, ale mozem za seba povedat, presne ako zuz, v peknych veciach sa zena citi pritazlivo, lenze v zime nos cizmy uzke, vysoke, smyklave, kabat nie velmi teply.. radsej nejake nizke zimne boticky a bundu.. ale ked sa mi chce, nahodim sa aj ja... priatel chodi v sportovom, je mu jedno co mam na sebe, ale ked sa nahodim na spravnu prilezitost, je mimo:) este by som rada vedela nejaky recept - ako vediet nosit veci... na pekne veci treba prsia, zadok, dlhe nohy... ahh

stanley1

len taka malinka pripomienka.. ked povieme ze elegantne, to neznamena ze minisukna, podpatky, holy pupok a vystrih pokolena.

keila

je to smutne ale je to tak....pokial mam na sebe rifle tak som pomaly neviditelna ale akonahle si dam ciernu minisuknu tak sa len slinta okolo:D...

evvickaaa

jazase ked sa do mesta nahodim ze opatky ,no-elegantne a ked som sa obliekala sportovo tak sa za mnou vela chpapcov neobzeralo..takze ked cisto teoreticky ked som za pipku tak sa otacaju , chapes mlada baba este takze asi tolko :)