Otazky pre chalanov..Opovede pre dievcata

Príspevok v téme: Otazky pre chalanov..Opovede pre dievcata
freya

Chalani dam vam taku otazocku..skor anketa.. Pacia sa vam zeny skor oblecene slusne(cizmy,top elegantny,kabelka,trendy kabatik)???

alebo skor sportovo(teplaky,mikiny,bunda,botasky,jeans)

co vas viac pritahuje???? take skor oblecenie modelocky alebo normalka...odpovedajte prosim uprimne ktora vas viac pritahuje..a neodpovedajte na tie otazky prosim takto ze:je mi jedno co ma oblecene ked ju milujem...pytam sa teraz cisto teoreticky...dakujem pekne

monica

Ale ved to je velmi subjektivne.. Vsetci tu pisu o elegancii = sukna a cizmy.A kazdy si predstavi pipku. Skuste si predstavit holku normalne,. nie nejaku krasavici v sirokych elegantnych nohaviciach a saku..Ze je to o inom uz zrazu?

Ked si zena da na seba rifle, botasky.. Neznamena to,ze by sa jej nechcelo vychystat poriadne do mesta, ze je to pohodlne.. Vobec nie.. Kazda si da na seba co sa jej paci.A skoro kazdy chlap ti povie,ze zena je krajsia elegantne oblecena..A co sa za tym skryva? Hm.. myslim,ze kazdy vie.. ;)

Tym som len chcela povedat, ze mam pocit ked sa tu pise o elegancii ako keby si kazdy predstavil tu najvacsiu miss pod slnkom , a ked nejaka pride sportovejsie uz sa zanedbava.. Hm.. Vobec to ak nieje.. :)

from zuz to ella

to ella:To mas pravdu.Ale ona sa pytala ,ze teoreticky k comu maju chalpi blizsie.Ale asi je pravda ,ze kazdej nieco ine sadne,ale mam pocit ze sme sa zhodli,ze elegancia je lepsia,pritazlivejsia:)Ci pre to kao sa v nej citia zeny,ci pre muzov:)Ale tym nejdem nikoho prehovarat na tento styl.Iba moj nazor:)

mimko

baby chlap ma rad vyzyvave dieucata ale pozerame sa nanich ako na lachke typi zase prilis elegantne stretnut len tak na ulici nedostupne a nudne, nakrjsie su tie ktore vyzeraju dieucensky ako pred maturitou ze im je vsetko jedno a hlavne nesmu sa mracit a mat vic mejkapu ako ich mami a este jedna vec chlapov vzrusuje zeny v unyformach

ella

ja som toho nazoru, ze zena moze byt pekna v hocicom, ide skor o to ci vie objektivne zhodnotit co si moze dovolit a v com vyzera dobre, resp. oblecenie by malo ladit s jej osobnostou, urcite by ju nemalo zostarovat a ani navodzovat dojem "lahkej pipky"